• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Forretter

    Lakseroulade med spinatbund og dildcreme

    Udgivet: dec 2, 2017 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    cbcf b

    Jeg lagde et billede af denne lakseroulade eller spinatroulade på Instagram og Facebook, og I var mange der var søde at spørge til opskriften. Så den får I selvfølgelig :-) Lakserouladen er en rigtig fin forret. Den smager super godt og så er den også ret fin at se på. Det bedste ved denne forret er dog at den helst skal laves dagen før og så blot opbevares på køl indtil den skal serveres. Det gør det hele lidt nemmere når man skal have gæster.

    cbcf b

    Lakseroulade med spinatbund og dildcreme

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    8 personer
    Udskriv

    Ingredienser

    Spinatbund

    • 450 g frossen helbladet spinat
    • 4 æg delt i æggehvider og æggeblommer
    • Salt og Peber

    Fyld

    • 250-275 g røget laks
    • 150 g flødeost natural
    • 1 dl creme fraiche 18 %
    • 1 lille bundt dild
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Spinaten tøes op og presses fri for væde.
    • Spinaten blandes med æggeblommerne.
    • Salt og peber tilsættes.
    • Æggehviderne piskes stive og vendes i spinatmassen.
    • Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir på en bageplade i cirka ½ cm tykkelse.
    • Bages cirka 10 min ved 200 grader.
    • Flødeost og creme fraiche røres sammen. Hakket dild tilsættes og smages til med salt og peber.
    • Når spinatbunden har kølet af frigøres den forsigtigt fra bagepapiret og vend den om (så fyldet kommer på den del der var ned mod bagepapiret før)
    • Smør flødeosteblandingen ud på bunden.
    • Læg skiver af røget laks på bunden.
    • Rul forsigtigt spinatrouladen på den lange led.
    • Pak ind i sølvpapir eller film og lad den ligge på køl i minimum 2 timer. Men lav den gerne dagen før den skal bruges.
    • Ved servering skæres den i skiver og anrettes på et fad eller på tallerkener. Pynt evt. med lidt rogn og dild.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 169 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 11 g | Fedt: 13 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    afc b
    Følg mig på Instagram
    « Pakkeliste til Thailand
    Waldorfsalat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Charlotte Vestergaard

      december 21, 2017 at 10:56 pm

      Skal man ikke have noget godt brød til?.

      Svar
      • Louise Dam

        december 23, 2017 at 11:01 pm

        Det kan man sagtens :-)

        Svar
      • Mathias Regn

        oktober 08, 2019 at 7:29 am

        Jeg syntes personligt at croutoner passer bedst til denne ret.

        Svar
    2. Piskeriset

      december 03, 2017 at 9:41 pm

      Jeg får helt lyst til at lave det igen - det er nemlig sådan en lækker forret :-)

      Svar
      • Louise Dam

        december 04, 2017 at 12:45 pm

        Ja, jeg havde også helt glemt hvor lækker den er! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her