Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Påskefrokost

Tortilla wraps med spinat og røget laks

Udgivet: 25. jan 2011 · Opdateret: 5. apr 2021

Disse lækre tortillapandekager er fyldt med røget laks og frisk spinat. De er meget nemme og hurtige at lave, og kan både bruges til en let frokost, variation på brunchbordet, eller til en nem forret.

piskeris Grullo

Tortilla wraps med spinat og røget laks

4.23 fra 18 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 tortilla wraps, eventuelt hjemmelavede
  • 150 g. røget laks
  • Frisk spinat
  • flødeost

Sådan gør du
 

  • Smør tortillaerne med flødeosten, fordel spinatbladene hen over og læg til sidst to skiver røget laks på.
  • Rul tortillaen og skær den i mindre stykker.

Noter

Passer fint til enten en lille snack eller som forret.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Sani skriver

    marts 09, 2022 at 12:48 pm

    Hej Loise - jeg tænkte på at komme krabbesalat i med noget mix salat.
    Tænker du, at det vil give et godt resultat? Er tiltænkt som forret til middag med nogen venner. Samtidig for at det sætter sig lidt fast, vil jeg lave det om aftenen og sætte i køleskabet, så den ikke falder fra hinanden, når jeg skære det ud i skiver. Hilsen Sani

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 06, 2022 at 10:07 am

      Hej Sani
      Det er ikke noget jeg har prøvet men det lyder umiddelbart rigtig lækkert, og det tror jeg bestemt godt du kan lave.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Camilla skriver

    februar 26, 2019 at 3:14 pm

    Kan de evt fryses efter at de er lavet?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 28, 2019 at 11:25 am

      Hej Camilla
      Nej, det tror jeg ikke ville give et godt resultat.
      Hilsen Louise

      Svar
      • Stine Grabas skriver

        februar 04, 2022 at 2:03 pm

        Varmer man pandekagerne ?

        Og spises de kolde

        Svar
        • Louise Dam skriver

          februar 07, 2022 at 1:48 pm

          Hej Stine
          I denne opskrift bruger jeg dem kolde.
          Hilsen Louise

          Svar
  3. Charlotte G skriver

    oktober 25, 2017 at 5:13 pm

    Hej Louise
    Jeg skal holde en lille fest med 12-15 gæster. Jeg vil server disse wraps som en slags pindemadder sammen med en velkomst drink. Kan du hjælpe mig med at beregne hvor meget jeg skal lave?
    Venlig hilsen
    Charlotte G

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 30, 2017 at 6:44 pm

      Jeg ville nok lave af cirka 8 wraps tror jeg.

      Svar
  4. Kim skriver

    januar 26, 2011 at 3:20 pm

    De ser rigtig gode ud :-)

    Svar
4.23 from 18 votes (18 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.