
Jeg elsker lasagne, men det kan nogen gange godt blive lidt kedeligt i længden. Derfor er det så dejligt når jeg får lavet en ny version. Denne her er lavet med tortilla wraps istedet for med lasagneplader. Den var for det første rigtig nem at lave, og derudover smagte den bare virkelig godt. Pandekagerne bliver dejligt cremede og bløde i forhold til almindelige lasagneplader. Man kan jo eventuelt variere fyldet og bruge det fra den lasagne man bedst kan lide. Men det er helt sikkert at denne her bliver lavet igen!
Mexicansk Tortillalasagne
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 450 g hakket oksekød
- 3 gulerødder revet fint
- 2 løg finthakket
- 1 lille dåse majs
- 150 g champignon 10 stk.
- 1 dåse hakkede tomater
- 8 kugler 115 g frossen spinat
- 4 store tortilla wraps
- 125 g frisk mozarella
- 1 tomat
- salt peber, timian, oregano
Sådan gør du
- Brun kødet i en gryde. Tilsæt de finthakkede løg, champignon, majs, fintrevede gulerødder, spinat og hakkede tomater. Lad blandingen simre i 15 minutter.
- Smør en tærteform en anelse med lidt olie eller lignende. Lig en wrap i bunden og fordel ⅓ af fyldet ovenpå. Gør dette 3 gange i alt. Slut af med den sidste wrap. Skær tomaten i fine skiver og fordel den ovenpå. Afslut til sidst med mozzarellaen i mindre stykker eller skiver.
- Stil lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 607 kcal | Kulhydrater: 44 g | Protein: 34 g | Fedt: 33 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Efterår, Lasagne, Oksekød, Pandekager & vafler, Vinter
Kit Anne Krogh
Åh, det er længe siden jeg har fået tortilla-lasange, det er nu ellers slet ikke værst! Det ser lækkert ud (:
- Anne
Louise Dam
Det var første gang jeg lavede det, og det virkelig lækkert. Du må igang igen :-)