Fyldte majspandekager med hvidkål

 
Fyldte majspandekager med hvidkål

Kender I det når man lige har lidt rester af nogle grøntsager liggende? Jeg havde lige lidt champignoner og hvidkål liggende der skulle bruges, og havde faktisk længe haft lyst til at lave fyldte pandekager. Så det endte med at jeg bagte nogle majspandekager og lavede noget lækkert fyld af hvidkål, champignon, gulerod og hakket kød. Og det blev altså rigtig lækkert!

ikon piskeris Chestnut

Fyldte majspandekager med hvidkål

4 personer
Forb. tid 25 min
Samlet tid 25 min

Ingredienser

Majspandekager

  • 4 æg
  • 100 g majsmel
  • 100 g hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 dl vand

Fyld

  • 300 g finthakket hvidkål
  • 3 gulerødder revet
  • 250 g champignon i skiver
  • 500 g hakket kalv/svin
  • Revet ost
  • Barbecuekrydderi el. lign
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Majspandekager

  • Mel og vand kommes i en skål, og der piskes indtil der ikke er flere klumper. Æg, salt og olie tilsættes, og der røres godt igen. Bag pandekagerne på en varm pande. Du skal bruge cirka 1 dl til én pandekage. Stil pandekagerne til side indtil fyldet er færdigt.

Fyld

  • Steg hvidkålen på panden indtil det er blevet lidt blødt. Tilsæt derefter gulerødder og champignon og steg det i cirka 5 minutter. Krydr med lidt salt og peber. Tag grøntsagerne er panden og hæld dem i en stor skål. Brun derefter kødet på panden. Krydr med salt, peber og barbecue. Når kødet er stegt blandes det godt sammen med grøntsagerne i skålen.
  • Nu skal pandekagerne så fyldes. Tag en pandekage og fordel en passende portion af fyldet på midten af pandekagen. Fold dernæst bund og top ind over fyldet og derefter foldes siderne ind. Lig den fyldte pandekage i et stort ovnfast fad, og fortsæt til alle pandekagerne er fyldte.
  • Stil fadet i ovnen ved 200 grader. Efter 10 minutter drysses der revet ost over pandekagerne og de bages videre i 10-15 minutter.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 617 kcal | Kulhydrater: 49 g | Protein: 32 g | Fedt: 32 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Fyldte majspandekager med hvidkål

 

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

 

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften