Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Oksekød

Fyldte majspandekager med hvidkål

Udgivet: 24. jan 2013 · Opdateret: 6. maj 2021

 
Fyldte majspandekager med hvidkål

Kender I det når man lige har lidt rester af nogle grøntsager liggende? Jeg havde lige lidt champignoner og hvidkål liggende der skulle bruges, og havde faktisk længe haft lyst til at lave fyldte pandekager. Så det endte med at jeg bagte nogle majspandekager og lavede noget lækkert fyld af hvidkål, champignon, gulerod og hakket kød. Og det blev altså rigtig lækkert!

piskeris Grullo

Fyldte majspandekager med hvidkål

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Majspandekager

  • 4 æg
  • 100 g majsmel
  • 100 g (reklamelink)hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • 3 spsk. (reklamelink)olivenolie
  • 4 dl vand

Fyld

  • 300 g finthakket hvidkål
  • 3 gulerødder, revet
  • 250 g champignon i skiver
  • 500 g hakket kalv/svin
  • Revet ost
  • Barbecuekrydderi el. lign
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Majspandekager

  • Mel og vand kommes i en skål, og der piskes indtil der ikke er flere klumper. Æg, salt og olie tilsættes, og der røres godt igen. Bag pandekagerne på en varm pande. Du skal bruge cirka 1 dl til én pandekage. Stil pandekagerne til side indtil fyldet er færdigt.

Fyld

  • Steg hvidkålen på panden indtil det er blevet lidt blødt. Tilsæt derefter gulerødder og champignon og steg det i cirka 5 minutter. Krydr med lidt salt og peber. Tag grøntsagerne er panden og hæld dem i en stor skål. Brun derefter kødet på panden. Krydr med salt, peber og barbecue. Når kødet er stegt blandes det godt sammen med grøntsagerne i skålen.
  • Nu skal pandekagerne så fyldes. Tag en pandekage og fordel en passende portion af fyldet på midten af pandekagen. Fold dernæst bund og top ind over fyldet og derefter foldes siderne ind. Lig den fyldte pandekage i et stort ovnfast fad, og fortsæt til alle pandekagerne er fyldte.
  • Stil fadet i ovnen ved 200 grader. Efter 10 minutter drysses der revet ost over pandekagerne og de bages videre i 10-15 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 617 kcal | Kulhydrater: 49 g | Protein: 32 g | Fedt: 32 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Fyldte majspandekager med hvidkål

 

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

Fyldte majspandekager med hvidkål

 

Kommentarer

  1. PB skriver

    november 24, 2018 at 12:01 am

    Looks yummy!

    Svar
  2. Alice skriver

    marts 18, 2017 at 4:47 pm

    Kan man lave retten dagen før?
    Mvh. Alice

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 23, 2017 at 8:58 pm

      Ja, det kan du sagtens.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required