• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Oksekød

    Fyldte majspandekager med hvidkål

    Udgivet: jan 24, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Fyldte majspandekager med hvidkål

    Kender I det når man lige har lidt rester af nogle grøntsager liggende? Jeg havde lige lidt champignoner og hvidkål liggende der skulle bruges, og havde faktisk længe haft lyst til at lave fyldte pandekager. Så det endte med at jeg bagte nogle majspandekager og lavede noget lækkert fyld af hvidkål, champignon, gulerod og hakket kød. Og det blev altså rigtig lækkert!

    Fyldte majspandekager med hvidkaal

    Fyldte majspandekager med hvidkål

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 25 min
    Samlet tid 25 min
    Udskriv

    Ingredienser

    Majspandekager

    • 4 æg
    • 100 g majsmel
    • 100 g hvedemel
    • ¼ tsk. salt
    • 3 spsk. olivenolie
    • 4 dl vand

    Fyld

    • 300 g finthakket hvidkål
    • 3 gulerødder revet
    • 250 g champignon i skiver
    • 500 g hakket kalv/svin
    • Revet ost
    • Barbecuekrydderi el. lign
    • Salt og peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    Majspandekager

    • Mel og vand kommes i en skål, og der piskes indtil der ikke er flere klumper. Æg, salt og olie tilsættes, og der røres godt igen. Bag pandekagerne på en varm pande. Du skal bruge cirka 1 dl til én pandekage. Stil pandekagerne til side indtil fyldet er færdigt.

    Fyld

    • Steg hvidkålen på panden indtil det er blevet lidt blødt. Tilsæt derefter gulerødder og champignon og steg det i cirka 5 minutter. Krydr med lidt salt og peber. Tag grøntsagerne er panden og hæld dem i en stor skål. Brun derefter kødet på panden. Krydr med salt, peber og barbecue. Når kødet er stegt blandes det godt sammen med grøntsagerne i skålen.
    • Nu skal pandekagerne så fyldes. Tag en pandekage og fordel en passende portion af fyldet på midten af pandekagen. Fold dernæst bund og top ind over fyldet og derefter foldes siderne ind. Lig den fyldte pandekage i et stort ovnfast fad, og fortsæt til alle pandekagerne er fyldte.
    • Stil fadet i ovnen ved 200 grader. Efter 10 minutter drysses der revet ost over pandekagerne og de bages videre i 10-15 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 617 kcal | Kulhydrater: 49 g | Protein: 32 g | Fedt: 32 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Fyldte majspandekager med hvidkål

     

    Fyldte majspandekager med hvidkål

    Fyldte majspandekager med hvidkål

    Fyldte majspandekager med hvidkål

    Fyldte majspandekager med hvidkål

     

    « Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær
    Asiatisk inspireret nudelsalat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. PB

      november 24, 2018 at 12:01 am

      Looks yummy!

      Svar
    2. Alice

      marts 18, 2017 at 4:47 pm

      Kan man lave retten dagen før?
      Mvh. Alice

      Svar
      • Louise Dam

        marts 23, 2017 at 8:58 pm

        Ja, det kan du sagtens.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her