• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Burger

    Hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg

    Udgivet: jan 2, 2022 · Opdateret: jan 2, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    En hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg er noget af det bedste jeg kan komme i tanke om.

    Hjemmelavet burger med karamelliserede løg

    Vi får ofte en god hjemmelavet burger herhjemme. Denne opskrift på burger er simpel, men helt vildt lækker og godt snasket!

    I denne burger kommer der bøffer af oksekød i og ovenpå bøffen er der smeltet cheddarost. Derudover er det en burger med både bacon og karamelliserede løg. Hvis du ikke har smagt karamelliserede løg i din burger endnu, så skal du virkelig prøve det!

    God fornøjelse med at lave hjemmelavede oksekødsburgere. Det er nemt og super lækkert og noget hele familien er vild med. Servér gerne de hjemmelavede burgere med pommes frites.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg

    4 burgere
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 15 min
    Tilb. tid 25 min
    Samlet tid 40 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Pande
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 brioche burgerboller køb eller bag selv
    • 500 g hakket oksekød 10-12 %
    • 8 skiver bacon i skiver
    • 1 portion karamelliserede løg
    • 4 skiver cheddarost
    • 2 tomater i skiver
    • salatmix
    • mayonnaise f.eks. Hellmanns eller hjemmelavet
    • ketchup
    • sennep
    • smør eller olie til stegning
    • salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Hvis du selv skal bage bollerne starter du med det.
    • Sæt også dine karamelliserede løg over (brug denne opskrift) inden du går videre.
    • Del oksekødet i 4 lige store dele og form dem til bøffer du trykker lidt flade.
    • Steg baconskiverne sprøde på en tør pande. Vend dem undervejs og læg dem på et stykke køkkenrulle på en tallerken.
    • Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
    • Skyl salaten og kør den gerne i en salatslynge så den når at tørre.
    • Krydr dine burgerbøffer med salt og peber og steg dem på en varm pande i olie eller smør. Eller brug baconfedtet fra tidligere. Bøffen skal være helt gennemstegt og gerne med en lille stegeskorpe på ydersiden.
    • Når burgerbøfferne er færdige lægger du en skive cheddarost på hver bøf så den kan smelte.
    • Saml din burger ved at smøre bollerne med mayonnaise. Læg så lidt salat på underbollen, dernæst bøf med ost, 2 skiver bacon, lidt ketchup og sennep, et par skiver tomat og øverst en god portion karamelliserede løg og overbollen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 burger | Kalorier: 968 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 35 g | Fedt: 77 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tips til opskriften

    • For en variation kan du prøve at udskifte de karamelliserede løg med champignon i skiver som steges på en pande i smør med lidt salt, peber og chili.
    • Prøv også at komme syltede rødløg i de hjemmelavede burgere i stedet for de karamelliserede løg.
    • Hvis det skal gå stærkt en dag kan du sagtens købe et par gode burgerboller i stedet for at bage dem selv. Så er hjemmelavet burger nemlig super hurtig hverdagsmad.
    • Du kan også bruge almindelige burgerboller i stedet for brioche boller til din burger. Det er en smagssag hvilken man bedst kan lide.
    • Hvis du ikke er så vild med cheddarost, eller bare ikke lige kan få fat i det så kan du sagtens bruge en anden ost i stedet for.
    • Servér dine hjemmelavede burgere med pommes frites eller kartofler i ovnen.
    Følg mig på Instagram
    « Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
    Kartoffel porre suppe »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kim

      september 13, 2010 at 5:54 pm

      Hold da op den ser god ud :-)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her