
Jeg øver mig i ikke altid at serverer retter med kød - og denne burger var virkelig lækker! De hjemmebagte burgerboller jeg havde liggende i fryseren blev fyldt med grillede aubergine, squash og peberfrugt, samt en lækker cremet fetacreme. Derudover er der skiver af lækker grillost i burgeren. Det tager lidt tid at stege alle grøntsagerne - men det er det helt sikkert værd :-)
Burgeren har super meget smag, og det både salte og søde fra grøntsagerne passer super godt sammen med den lidt krydrede grillost. Det er Taverna der laver grillosten og den korrekte betegnelse er måske mere halloumi. Men det smarte ved den ost er at den kan holde formen selvom den bliver varmet op. Så den smelter ikke ligesom andre oste.
Opskrift på vegetarburger med grillost og grillede grøntsager
4-5 burgere
Forberedelsestid: 20 min
Samlet tid: 1 time
Ingredienser
1 portion fetacreme
1 aubergine
1 squash
2 snackpeber
2 pakker grillost (halloumi) m. chili
4-5 Burgerboller
1. Skyl aubergine, squash og snackpebre
2. Fjern kernerne fra snackpebrene
3. Skær aubergine og squash i skiver på cirka 0,8 - 1 cm i tykkelsen
4. Halver snackpebrene og skær hver halvel i cirka 3 stykker
5. Dryp eller spray grønsagerne med lidt olivenolie og drys med salt
6. Steg på grøntsagerne på begge sider på en grillpande eller grill til de har fine grillstriber
7. Skær grillosten i skiver og steg også denne på begge sider på grillpanden
8. Lun burgerbollerne og fyld dem med fetacreme, grillost og grillede grøntsager









Skrevet af: Louise DamAubergine, Grillost, Halloumi, Peberfrugt, SquashKategori: Aftensmad, Burger, Vegetarretter
Skriv et svar