Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Fetacreme

Udgivet: 3. feb 2018 · Opdateret: 28. apr 2021

 
fadca b

Denne lækre cremede fetacreme er super hurtig og nem at lave og så kan den sagtens varieres hvis man ikke lige har frisk mynte. Du kan bruge andre friske krydderurter, men også sagtens nogle tørrede. Fetacremen kan bruges som dip til grøntsagsstave, men jeg brugte den som dressing i nogle super lækre vegetarburgere.

piskeris Grullo

Fetacreme

4.50 fra 4 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 skål
Holdbarhed: 3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g fetaost, (salatost)
  • 150 g græsk yoghurt 10 %, kan erstattes med creme fraiche
  • 1 tsk dijonsennep m. honning, eller bland honning og dijonsennep
  • 1 par stængler frisk mynte, eller andre krydderurter
  • Lidt peber

Sådan gør du
 

  • Skyl mynten, fjerne bladene fra stænglerne og hak myntebladene.
  • Bland græsk yoghurt, feta og dijonsennep m. honning sammen i en skål. Brug evt. en gaffel til at masse fetaen lidt ud.
  • Tilsæt den hakkede mynte og lidt friskkværnet peber.
  • Sæt på køl indtil du skal bruge dippen/dressingen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 363 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 30 g | Fedt: 22 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
4.50 from 4 votes (4 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.