Natmad
Natmad hører sig altid til en god fest, der strækker sig til de sene nattetimer. Når gæsterne har fået mad ved en 18-19 tiden begynder de typisk at blive lidt småsultne hen af aftenen. Det er her, at man skal servere noget dejligt mad for dem. Det skal allerhelst være nemt at lave, og gerne noget man kan forberede.
En klassiker er at servere pølser med brød, hvor de begge to kommer på grillen. Dette egner sig særligt godt til sommerfester, hvor grillen alligevel står fremme. Server her med remoulade, ketchup, ristede og rå løg, og hvad der ellers hører sig til natmad.
-
Sellerisuppe
-
Sliders
-
Pita pizza med pepperoni
-
Crispy kyllingeburger
-
Mini pølsehorn
-
Kartoffel porre suppe
-
Hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg
-
Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and
-
Hønsekødssuppe
-
Hjemmelavede hotdogs
-
Pølsehorn
-
Flæskestegssandwich
-
Frikadeller
-
Pirogger med oksekød og skinke/spinat fyld
-
Jordskokkesuppe
-
Grove pizzasnegle med skinke og ost
-
Rustik tomatsuppe med torsk