• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk » Brød

    Grove pizzasnegle med skinke og ost

    Udgivet: sep 13, 2011 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fda o

    Pizzasnegle er super nemme og hurtige at lave og så er de helt perfekte at bruge til en god madpakke. De er nemme at have med og så smager de bare lidt bedre end en kedelig leverpostejmad. Hvis man ikke har mulighed for at få sin madpakke på køl, så er det en god idé at fryse pizzasneglene ned og så tage dem op om morgenen. Når man når til frokost passer det så med at pizzasneglene er tøet op og klar til at spise. På den måde holder de sig friske i længere tid.

    ikon piskeris Chestnut

    Grove pizzasnegle med skinke og ost

    24 stk.
    Forb. tid 1 t 15 min
    Samlet tid 1 t 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Dej

    • 3 dl lunkent vand
    • 25 g gær
    • 2-3 gulerødder fintrevne
    • 2 tsk olie
    • 1 tsk groft salt
    • 300 g hvid hvedemel
    • 100 g hvedemel

    Fyld

    • 1 glas pizzasauce ca. 200-300 g
    • 200 g skinke i strimler
    • 100 g revet ost

    Pynt

    • Tørret oregano

    Sådan gør du
     

    • Hæld vandet i en skål og rør gær og gulerod ud heri.
    • Tilsæt olie, salt og mel. Slå dejen godt sammen.
    • Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 30 minutter.
    • Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt eventuelt lidt mere mel, hvis den stadig er lidt klistret.
    • Rul dejen ud til en stor firkant.
    • Fordel tomatsaucen udover dejen og kom skinke ost på.
    • Rul dejen sammen til en lang pølse, og skær den herefter i cirka 1,5 cm. tykke skiver.
    • Læg sneglene på et stykke bagepapir på en bageplade og tryk dem let flade. Pynt med lidt oregano.
    • Bag sneglene midt i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 95 kcal | Kulhydrater: 15 g | Protein: 5 g | Fedt: 2 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Grove pizzasnegle med skinke og ost  (2)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (3)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (4)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (5)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (6)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (7)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (8)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (9)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (16)Grove pizzasnegle med skinke og ost  (43)

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Brød, Madpakker

    Følg mig på Instagram

    Følg mig på Instagram
    « Cremet kødsauce med flødeost
    Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lotti

      juni 17, 2022 at 10:12 pm

      Hej Louise
      De ser godt nok lækre ud, så tænker at jeg vil lave dem her en af dagene :-)
      Men jeg vil lige høre om det hvide hvedemel, om det er det samme som hvid fuldkorns-hvedemel?
      For det er nemlig det som jeg har hjemme samt almindeligt hvedemel.
      Kærlig hilsen Lotti :-)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 21, 2022 at 2:03 pm

        Hej Lotti
        Ja, det burde helt bestemt være det samme :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Berit

      juni 07, 2022 at 12:55 pm

      5 stars
      Jeg lavede disse snegle Fredag og de smagte super godt friskbagt. jeg frøs nogle poser ned (lavede en stor portion) og i dag havde min bedre halvdel så taget en pose op af fryseren før han kørte på arbejde klokken 7. klokken 12 var de tøet op. Han ringede hjem og sagde at det var de bedste pizzasnegle han havde smagt. tusind tak for en rigtig god opskrift Hilsen Berit

      Svar
      • Louise Dam

        juni 09, 2022 at 9:00 am

        Ej, hvor er det bare skønt at høre! Mange tak for tilbagemeldingen :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her