Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Brød

Pølsehorn

Udgivet: 27. jun 2016 · Opdateret: 22. jun 2021

 
eaff b

Jeg synes pølsehorn er én af de bedste snacks man kan få. Især hvis de serveres nybagte og lune - mums det er godt! Pølsehorn er forholdsvis nemme at lave, og her kan alle være med - både børn og voksne. Jeg tror faktisk at pølsehorn er noget af det børn synes er ret sjovt at lave - i hvert fald den del med at rulle dem til horn. I denne dej er der både smør og yoghurt i, og begge dele er med til at gøre dejen rigtig lækker og blød. De her pølsehorn bliver ikke tørre. Denne opskrift er på pølsehorn i helt normal størrelse. Hvis du er mere til små mini pølsehorn, så finder du en opskrift på dem lige her.

piskeris Grullo

Pølsehorn

4.78 fra 9 stemmer
Justér antalJustér antal: 32 stk.
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 dl yoghurt, creme fraiche eller lign.
  • 3 dl vand
  • 50 g gær
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 4 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 900 g (reklamelink)hvedemel
  • 32 pølsehornspølser, eller det halve antal alm. pølser, der halveres
  • 1 æg, sammenpisket til pensling

Sådan gør du
 

  • Bland vand, gær og yoghurt/creme fraiche sammen i en skål.
  • Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt dejen på en røremaskine i omkring 10 minutter - eller i hånden hvis du ikke har en røremaskine.
  • Sæt dejen til hævning 1 times tid under et viskestykke.
  • Tag dejen ud på bordet og del den i 4 lige store dele.
  • Rul hver del ud til en rund cirkel og skær cirklen i 8 stykker.
  • Læg en pølsehornspølse eller en halv pølse på hvert stykke dej. Du kan også tilføje lidt ketchup ved siden af pølsen.
  • Rul dejen om pølsen fra den brede ende.
  • Læg alle pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl pølsehornene med sammenpisket æg.
  • Sæt dem til hævning under et viskestykke i 30 minutter.
  • Sæt bagepladen i en 200 grader varm ovn og bag pølsehornene i cirka 12-15 minutter.

Video

Noter

Opskriften er fundet hos Spisestuen.dk.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 227 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 8 g | Fedt: 11 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pølsehorn
Pølsehorn
Pølsehorn
Pølsehorn
Pølsehorn
Pølsehorn
Pølsehorn

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Else skriver

    maj 02, 2023 at 9:45 am

    Et hit hos min datter og mand. Jeg erstattede dog 100g af melet med rug og fuldkornshvedemel. Jeg brugte i alt kun ca. 800g mel. Da de grovere meltyper suger mere vædske over tid. Jeg lod dejen hæve ca. 1/2 time ved stue temperatur også satte jeg den i køleskabet natten over. Jeg brugte en hel gær pakke.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 07, 2023 at 12:48 am

      Mange tak for din tilbagemelding og gode tips :-)

      Svar
  2. Helle Hansen skriver

    juli 16, 2019 at 2:49 pm

    De er super gode, de er hit hos mine børnebørn

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 30, 2019 at 12:39 pm

      Dejligt at høre :o)

      Svar
  3. Gitte Amala Jørgensen skriver

    juli 14, 2019 at 5:51 pm

    Hej Louise. Jeg skal bage din opskrift på pølsehorn iaften, men mit spørgsmål er kan jeg lave dejen i aften, og sætte dejen på køl og bage dem dem imorgen tidlig?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 30, 2019 at 12:39 pm

      Hej Gitte, det har jeg ikke forsøgt mig med. Men ved koldhævning skal der bruges væsentlig mindre gær.

      Svar
  4. Frøken Haffelaf skriver

    juni 29, 2018 at 5:29 pm

    MEGA gode pøllehorn - er rigtig fan, dog istedet for yoghurt puttede jeg to dl mælk og det smagte også godt heh :))) og lidt mere mel end der står da dejen blev lidt meget flydende

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 04, 2018 at 11:26 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  5. Siw skriver

    juni 10, 2018 at 11:50 am

    Hej Louise,

    Rigtig god opskrift. Men der blir dæleme mange og min fryser har termin og vi kam ikke nå at spise dem.

    Jeg har forsøgt at halvere portionen uden held. Kan du evt komme med en opskrift således vi ikke skal spise pølsehorn hele ugen? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 06, 2018 at 7:32 pm

      Jeg tror ikke jeg forstår? Du kan sagtens bare halvere opskriften. Det burde ikke være noget problem.

      Svar
  6. Jardine skriver

    maj 19, 2018 at 7:09 pm

    Det vil være bedre at lade dem hæve, så man pensler dem. Ellers så klister viskestykket fast på pølsehornene :-/

    Svar
  7. Signe Kjærbo Jacobsen skriver

    oktober 08, 2017 at 6:45 pm

    Det er første gang jeg prøver denne opskrift og jeg må sige at de her pølsehorn er helt fantastiske 👌 De er luftige og bløde og en dejlig smag 👏 TAK

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 15, 2017 at 12:51 am

      Skønt at høre :-)

      Svar
  8. Maria skriver

    september 27, 2017 at 10:51 pm

    Hej Louise. Jeg kan ikke få øje på forskellen mellem opskriften på de almindelige og mini pølsehorn. Kan du hjælpe? Jeg vil gerne lave de små, da de skal i madpakken. Hilsen Maria

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 03, 2017 at 4:00 am

      Der er ikke forskel på dejen, det er kun størrelsen der er forskel på :-)

      Svar
  9. Camilla skriver

    august 01, 2017 at 10:01 pm

    Kan man lave dem i forvejen? Og evt. nedfryse dem inden bagning?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 06, 2017 at 6:10 pm

      Det kan du godt. Men jeg ville bage dem, fryse dem ned og så tø dem op og lune dem i ovnen inden servering.

      Svar
  10. Marianne Sims skriver

    juli 07, 2017 at 12:48 pm

    Er det rigtigt, at der skal 4 spsk. Sukker i? Jeg regnede med, at det var en fejl, så jeg puttede kun 2 tsk sukker i. De blev super gode, men skal måske prøve med de 4 spsk.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 14, 2017 at 5:03 pm

      Ja, det er rigtigt. Men er sikker på det bliver fint med mindre også :-)

      Svar
  11. Helene skriver

    april 24, 2017 at 8:37 am

    De skal da helt sikkert prøves ☺ hvis de er lige så gode som burgerbollerne bliver de helt sikkert et hit her hjemme.
    Vil denne dej ikke også kunne bruges til pizzasnegle?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 29, 2017 at 6:33 pm

      Hej Helene
      Jo, det tror jeg bestemt godt den kan. Dejligt du også kunne lide burgerbollerne :-)

      Svar
  12. Christina Jensen skriver

    april 12, 2017 at 1:39 pm

    Super gode pølsehorn. Jeg erstattede noget af melet med havregryn og resultatet blev super godt.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 15, 2017 at 10:12 pm

      Godt at høre :-)

      Svar
  13. Solveig skriver

    februar 05, 2017 at 8:24 am

    Hej Louise
    Kan man erstatte en del af melet med grovere type? Fx grahamsmel eller fuldkornsmel?
    /Solveig

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 05, 2017 at 3:21 pm

      Ja, det tror jeg sagtens du kan.

      Svar
  14. jan skriver

    januar 21, 2017 at 4:43 pm

    Hej
    Nu har jeg lavet disse lækre pølsehorn 2 gange, og begge gange er jeg blevet nød til at putte mere mel i.. en del mere mel. Ellers er den meget meget klistret, gør jeg noget forkert ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 27, 2017 at 5:08 pm

      Hej Jan
      Der kan være stor forskel på meltyper. Håber de er blevet gode alligevel :-)

      Svar
      • jan skriver

        februar 13, 2017 at 1:02 pm

        De er mega gode, et kæmpe hit her i familien.. nu er vi gang med at bage dem for tredje gang siden jul :) ungerne elsker at være med

        Svar
        • Louise Dam skriver

          februar 14, 2017 at 8:54 pm

          Skønt at høre :-)

          Svar
  15. Dennis skriver

    november 14, 2016 at 9:31 pm

    Hmm.. Jeg tror man bør proppe mere mel i, end 900 g. (Hilsen, en mand der aldrig er i køkkenet)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 17, 2016 at 8:18 pm

      Det burde passe meget godt med 900 g. Det kan dog godt svinge lidt alt efter hvilket mel man bruger.

      Svar
      • kim skriver

        oktober 21, 2017 at 4:19 pm

        Med 900g kan jeg slet ikke få det til at hænge sammen.
        Der skal 1300g i ca for at jeg kan få det rullet overhovedet

        Svar
        • Louise Dam skriver

          oktober 30, 2017 at 6:14 pm

          Der kan godt være meget forskel på mel - dog lyder det dog som en utrolig stor forskel. Jeg har lavet dem flere gange med 900 g, så det lyder underligt.

          Svar
  16. Julie Monberg skriver

    november 01, 2016 at 3:56 pm

    TUSINDE TAK for denne her opskrift. De pølsehorn er fantastiske og nærmest umulige ikke at spise ;)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 03, 2016 at 8:39 pm

      SKØNT at høre! :-)

      Svar
  17. Irma skriver

    oktober 16, 2016 at 8:28 pm

    Øj, en god opskrift for sådan en klaphat i køkkenet som lig. Tusind tak!

    Svar
  18. Anna skriver

    oktober 07, 2016 at 11:32 am

    Hej Louise, jeg skal bage dine pølsehorn i morgen og har lige et par spørgsmål.
    1) Jeg har ingen røremaskine. Ville du bruge håndmikser, eller bare håndkraft med ske?
    2) Skal smøret smeltes? Hvis ikke, kan man så godt røre det ud ved håndkraft?
    3) Er det ok at bruge a38. Hvilken slags youghurt bruger du?
    4) Bager du dem på varmluft eller alm?

    Håber, du kan nå at svare inden i morgen. Tak for en god madblog
    kh
    Anna

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 11, 2016 at 10:23 pm

      Hej Anna
      Beklager jeg først svarer nu. Håber du fik bagt pølsehornene alligevel :-)

      Svar
  19. Helena skriver

    august 15, 2016 at 11:25 am

    Mums hvor ser de skønne ud! Jeg vil gerne prøve at lave pølsehornene efter denne opskrift - hvad for en yoghurt bruger du?
    Ja jeg er godt klar over at det nok ikke er en med frugtsmag ;-) men det med at bruge yoghurt i brød er lidt nyt for mig, så er ikke sikker på hvad jeg skal gå efter for at få succes..

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 18, 2016 at 9:58 pm

      Jeg bruger blot en helt neutral yoghurt helt uden smag. Du kan også bruge creme fraiche, fromage fraiche eller lignende produkter.

      Svar
  20. Mille skriver

    juli 15, 2016 at 9:39 pm

    Pølsehorn = SOMMER for mit vedkommende, så da jeg lige prøvede at lede efter nogle fif online faldt jeg over din blog. Det er skønt!
    Mille
    https://skoenneliv.wordpress.com/

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 15, 2016 at 9:56 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
4.78 from 9 votes (9 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.