• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Nem hverdagsmad

Pita pizza med pepperoni

Louisex
Ændret: nov 20, 2023 · Udgivet: aug 22, 2022 af Louise Dam · Skriv kommentar

Her får du min opskrift på nemme pita pizza med pepperoni. Pizza på pitabrød er oplagt at lave til aftensmad, når det skal gå lidt stærkt! Du kan lave forskellige variationer, så du også kan lave pita pizza med kylling eller pita pizza med skinke.

Pita pizza med pepperoni

Nogle gange har man lyst til smagen af pizza, men det er ikke altid, at man gider at stå og ælte en dej sammen og vente på, at den er klar. Det problem kommer du uden om i denne her opskrift på pizza på pitabrød, da bunden rent faktisk bare er et pitabrød.

Det smager virkelig godt, og det er en hurtig måde at få smagen af pizza uden at gøre et stort arbejde ud af det.

Se også disse opskrifter:
Sund gulerodsbund til pizza | Pitabrød | Grove pizzasnegle

Opskrift på pita pizza

Det er en meget nem opskrift, og den kan hurtigt redde aftensmaden herhjemme, hvis tiden er ved at løbe fra os. Du kan faktisk også godt fryse dine små pizzaer ned, så kan du tage dem ud af fryseren og varme dem i ovnen - så er der pita pizza på ingen tid!

Denne her opskrift på pita pizza med pepperoni er en helt klassisk opskrift, hvor der er tomatsauce, mozzarella og pepperoni på toppen. Det gode ved hjemmelavede pizzaer er, at man jo helt selv kan bestemme toppingen, og det kan du også her. Efter opskriften giver jeg dig to andre variationer, som du kan lave til pizza på pitabrød.

piskeris Grullo

Pita pizza med pepperoni

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 stk
Holdbarhed: 2-3 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 17 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 pitabrød
  • 400 g pizzasauce, f.eks. fra Mutti
  • 125 g frisk mozzarella
  • 150 g pepperoni
  • oregano

Sådan gør du
 

  • Halvér pitabrødene og smør dem med pizzasauce.
  • Kom mozzarella i små stykker ovenpå pizzasaucen og kom så pepperoni på og drys med tørret oregano.
  • Bag pita pizzaerne 12 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft. Giv dem evt. lidt grill til sidst.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk | Kalorier: 457 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 22 g | Fedt: 24 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Vil du hellere lave en rigtig pizza, så prøv denne lækre pizza med ricotta, kartofler og rosmarin fra Det Glade Køkken.

Pita pizza med kylling

En af de oplagte muligheder er at lave den med kylling i stedet for pepperoni på toppen. Der kan du stege et kyllingebryst og skære det i små skiver og strimler og fordele på toppen. Du kan også bare købe kyllingestrimler, hvis det skal gå ekstra stærkt med at lave pita pizza med kylling.

Pita pizza med skinke

Man kan heller ikke sige pizza uden at sige skinke, og du kan også lave en pita pizza med skinke. Du kan enten købe de helt klassiske skinkestrimler eller købe noget parmaskinke eller seranoskinke, som du kan komme på.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvilke pitabrød er bedst at bruge?

Du kan bruge lige de pitabrød, som du vil faktisk. Jeg synes, at det er bedst at bruge nogle, der er lidt tykke og bløde i det.

Kan de fryses ned?

Ja, du kan godt fryse de færdige små pizzaer ned, når de er bagt. Så kan du tø dem op i ovnen, og så kan du have frokost eller aftensmad på 10-15 minutter.

pizza lavet på pitabrød

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.