• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Nem hverdagsmad

    Pita pizza med pepperoni

    Udgivet: aug 22, 2022 · Opdateret: aug 22, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her får du min opskrift på nemme pita pizza med pepperoni. Pizza på pitabrød er oplagt at lave til aftensmad, når det skal gå lidt stærkt! Du kan lave forskellige variationer, så du også kan lave pita pizza med kylling eller pita pizza med skinke.

    Pita pizza med pepperoni

    Nogle gange har man lyst til smagen af pizza, men det er ikke altid, at man gider at stå og ælte en dej sammen og vente på, at den er klar. Det problem kommer du uden om i denne her opskrift på pizza på pitabrød, da bunden rent faktisk bare er et pitabrød.

    Det smager virkelig godt, og det er en hurtig måde at få smagen af pizza uden at gøre et stort arbejde ud af det.

    Se også disse opskrifter:
    Sund gulerodsbund til pizza | Pitabrød | Grove pizzasnegle

    Det er en meget nem opskrift, og den kan hurtigt redde aftensmaden herhjemme, hvis tiden er ved at løbe fra os. Du kan faktisk også godt fryse dine små pizzaer ned, så kan du tage dem ud af fryseren og varme dem i ovnen - så er der pita pizza på ingen tid!

    Denne her opskrift på pepperoni pita pizza, er helt klassisk opskrift, hvor der er tomatsauce, mozzarella og pepperoni på toppen. Det gode ved hjemmelavede pizzaer er, at man jo helt selv kan bestemme toppingen, og det kan du også her. Efter opskriften giver jeg dig to andre variationer, som du kan lave til pizza på pitabrød.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Pita pizza med pepperoni

    Opskrift af Louise Dam
    4 stk
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 5 minutter min
    Tilb. tid 12 minutter min
    Samlet tid 17 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 pitabrød
    • 400 g pizzasauce, f.eks. fra Mutti
    • 125 g frisk mozzarella
    • 150 g pepperoni
    • oregano

    Sådan gør du
     

    • Halvér pitabrødene og smør dem med pizzasauce.
    • Kom mozzarella i små stykker ovenpå pizzasaucen og kom så pepperoni på og drys med tørret oregano.
    • Bag pita pizzaerne 12 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft. Giv dem evt. lidt grill til sidst.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk | Kalorier: 457 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 22 g | Fedt: 24 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Bag for Børnetelefonen - Børns vilkår

    Pita pizza med kylling

    En af de oplagte muligheder er at lave den med kylling i stedet for pepperoni på toppen. Der kan du stege et kyllingebryst og skære det i små skiver og strimler og fordele på toppen. Du kan også bare købe kyllingestrimler, hvis det skal gå ekstra stærkt med at lave pita pizza med kylling.

    Pita pizza med skinke

    Man kan heller ikke sige pizza uden at sige skinke, og du kan også lave en pita pizza med skinke. Du kan enten købe de helt klassiske skinkestrimler eller købe noget parmaskinke eller seranoskinke, som du kan komme på.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvilke pitabrød er bedst at bruge?

    Du kan bruge lige de pitabrød, som du vil faktisk. Jeg synes, at det er bedst at bruge nogle, der er lidt tykke og bløde i det.

    Kan de fryses ned?

    Ja, du kan godt fryse de færdige små pizzaer ned, når de er bagt. Så kan du tø dem op i ovnen, og så kan du have frokost eller aftensmad på 10-15 minutter.

    Pita pizza med pepperoni
    Følg mig på Instagram
    « Rysteribs
    Glaseret skinke eller hamburgerryg »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier
    • Sankt Hans baal
      Sankt Hans menu

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788