Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Pitabrød

Udgivet: 4. feb 2015 · Opdateret: 26. aug 2021

 
eecdefe b

Hjemmebagte pitabrød smager altså bare meget bedre end de købte piabrød, og det er slet ikke så svært igen. Faktisk skal du kun bruge 4 ingredienser til pitabrødene. Pitabrød kan fyldes med lige netop det fyld du bedst kan lide. Jeg kan bl.a. anbefale at fylde dem med hjemmelavede falafel. Pitabrød er rigtige gode til at tage med på madpakken, eller på picnic. Fyldet kan du have med ved siden af, og så fylder du dem når du er klar til at spise.

piskeris Grullo

Pitabrød

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 6 stk.
Forb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g (reklamelink)hvedemel
  • 3½ dl. lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk (reklamelink)groft salt

Sådan gør du
 

  • Opløs gæren i vandet. Rør salt og cirka halvdelen af melet i.
  • Ælt resten af melet i, lidt ad gangen. Dejen skal være smidig og ikke hænge i fingrene.
  • Dæk skålen til og stil dejen til hævning i cirka 1 time.
  • Slå dejen ud på et melet bord. Del den i 6 lige store dele. Rul hver del til en bolle.
  • Tænd ovnen på 250 grader. Rul hver bolle ud til en cirkel på cirka ½ cm tykkelse.
  • Læg brødene på en plade dækket med bagepapir. Lad brødene hæve i cirka 10 minutter.
  • Bag pitabrødene i cirka 8 minutter midt i en 250 grader varm ovn.
  • Opskriften er fra Amo’s den store bagebog 2.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 308 kcal | Kulhydrater: 64 g | Protein: 9 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pitabrød (1)Pitabrød (2)Pitabrød (3)Pitabrød (4)Pitabrød (5)Pitabrød (6)Pitabrød (7)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Sabina skriver

    februar 19, 2017 at 1:52 pm

    Har du prøvet at fryse dem ned? ☺️ Overvejer at lave en kæmpe portion til fryseren 😁

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 19, 2017 at 9:13 pm

      Hej Sabina, du kan sagtens fryse dem ned :-)

      Svar
  2. Sisse skriver

    februar 10, 2017 at 8:52 am

    Super nem opskrift og lækre pitabrød :)

    Har du prøvet at bruge lidt groft mel i stedet for udelukkende hvede?
    I så fald kan du så anbefale et bestem forhold? Jeg er lidt bekymret for, om hæveevnen forsvinder, hvis jeg bruger groft mel 50/50.

    Tak for nogle lækre opskrifter generelt 👍

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 12, 2017 at 7:38 pm

      Hej Sisse
      Jeg har ikke prøvet at lave dem med andet mel - men mon ikke du i hvert fald kan skifte 1/3-del af melet ud med groft mel.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required