En pulled duck burger er en burger med confiteret and. Confiteret and eller confit de canard er and (oftest andelår) der bliver kogt i andefedt. Andelårene bliver så virkelig møre og kan derfor trækkes meget nemt fra hinanden, så det bliver til pulled duck.
Confiteret and kan enten laves selv, eller man kan købe det på dåse. I dåsen ligger der normalt 4-5 andelår. Her har jeg lavet en burger med en briochebolle, som er hjemmelavet, men du kan også købe færdiglavede boller istedet og på den måde er det meget nemt og hurtigt lige at bikse en pulled duck burger sammen.
📖 Opskrift
Pulled duck burger
Ingredienser
- 4 confiteret andelår / confit de canard, hjemmelavet eller købt på dåse
- 4 briocheboller, hjemmelavet eller købte
- ruccola
- syltede rødløg
- agurkesalat
- sennepsdressing
Sådan gør du
- Træk kødet fra benene på andelåret så det bliver til strimler af kød
- Lun briochebollerne og halvér dem.
- Smør bollen med sennepsdressing på begge sider.
- Læg lidt ruccola på bunden.
- Dernæst en portion pulled duck.
- Tilføj så syltede rødløg og agurkesalat og læg overbollen på burgeren.
Christina
Hold nu op hvor ser det lækkert ud! Nu får man kun lyst til at kaste sig ud i sådan en ret snart. Tak for god inspiration!
Kh. Christina
Louise Dam
Dejligt at høre :o)