• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and

Louisex
Ændret: okt 21, 2020 · Udgivet: mar 23, 2019 af Louise Dam · 6 Kommentarer

Pulled duck burger burger med confiteret and

En pulled duck burger er en burger med confiteret and. Confiteret and eller confit de canard er and (oftest andelår) der bliver kogt i andefedt. Andelårene bliver så virkelig møre og kan derfor trækkes meget nemt fra hinanden, så det bliver til pulled duck. Du kan prøve at lave confit de canard selv.

Confiteret and kan enten laves selv, eller man kan købe det på dåse. I dåsen ligger der normalt 4-5 andelår. Her har jeg lavet en burger med en briochebolle, som er hjemmelavet, men du kan også købe færdiglavede boller istedet og på den måde er det meget nemt og hurtigt lige at bikse en pulled duck burger sammen.

piskeris Grullo

Pulled duck burger

4.16 fra 13 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 confiteret andelår / confit de canard, hjemmelavet eller købt på dåse
  • 4 briocheboller, hjemmelavet eller købte
  • ruccola
  • syltede rødløg
  • agurkesalat
  • sennepsdressing

Sådan gør du
 

  • Træk kødet fra benene på andelåret så det bliver til strimler af kød
  • Lun briochebollerne og halvér dem.
  • Smør bollen med sennepsdressing på begge sider.
  • Læg lidt ruccola på bunden.
  • Dernæst en portion pulled duck.
  • Tilføj så syltede rødløg og agurkesalat og læg overbollen på burgeren.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pulled duck burger burger med confiteret and
Pulled duck burger burger med confiteret and
Pulled duck burger burger med confiteret and

Kommentarer

  1. Helene Kristensen skriver

    januar 29, 2024 at 4:04 pm

    5 stars
    Stod og skulle bruge inspiration til hvad jeg kunne stille op med confiteret and, og så faldt jeg over denne opskrift. Den smager jo nærmest åndssvagt godt, og det er langt fra sidste gang jeg laver det. Bollerne købte jeg, og så er det altså ingen sag at få lavet nogle lækre burgere!
    Tusind tak for en rigtig lækker opskrift 😁😁

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 27, 2024 at 1:01 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften! Det er også en af mine favoritter!

      Svar
  2. Christina skriver

    marts 27, 2019 at 1:48 pm

    Hold nu op hvor ser det lækkert ud! Nu får man kun lyst til at kaste sig ud i sådan en ret snart. Tak for god inspiration!

    Kh. Christina

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 01, 2019 at 5:33 pm

      Dejligt at høre :o)

      Svar
4.16 from 13 votes (12 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.