Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and

Pulled duck burger burger med confiteret and

En pulled duck burger er en burger med confiteret and. Confiteret and eller confit de canard er and (oftest andelår) der bliver kogt i andefedt. Andelårene bliver så virkelig møre og kan derfor trækkes meget nemt fra hinanden, så det bliver til pulled duck.

Confiteret and kan enten laves selv, eller man kan købe det på dåse. I dåsen ligger der normalt 4-5 andelår. Her har jeg lavet en burger med en briochebolle, som er hjemmelavet, men du kan også købe færdiglavede boller istedet og på den måde er det meget nemt og hurtigt lige at bikse en pulled duck burger sammen.

ikon piskeris Chestnut

Pulled duck burger

4 personer
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

Sådan gør du
 

  • Træk kødet fra benene på andelåret så det bliver til strimler af kød
  • Lun briochebollerne og halvér dem.
  • Smør bollen med sennepsdressing på begge sider.
  • Læg lidt ruccola på bunden.
  • Dernæst en portion pulled duck.
  • Tilføj så syltede rødløg og agurkesalat og læg overbollen på burgeren.

Dine egne noter

Bedøm denne opskrift:
4 fra 10 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pulled duck burger burger med confiteret and

Pulled duck burger burger med confiteret and

Pulled duck burger burger med confiteret and

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften