En pulled duck burger er en burger med confiteret and. Confiteret and eller confit de canard er and (oftest andelår) der bliver kogt i andefedt. Andelårene bliver så virkelig møre og kan derfor trækkes meget nemt fra hinanden, så det bliver til pulled duck. Du kan prøve at lave confit de canard selv.
Confiteret and kan enten laves selv, eller man kan købe det på dåse. I dåsen ligger der normalt 4-5 andelår. Her har jeg lavet en burger med en briochebolle, som er hjemmelavet, men du kan også købe færdiglavede boller istedet og på den måde er det meget nemt og hurtigt lige at bikse en pulled duck burger sammen.
Pulled duck burger
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 4 confiteret andelår / confit de canard, hjemmelavet eller købt på dåse
- 4 briocheboller, hjemmelavet eller købte
- ruccola
- syltede rødløg
- agurkesalat
- sennepsdressing
Sådan gør du
- Træk kødet fra benene på andelåret så det bliver til strimler af kød
- Lun briochebollerne og halvér dem.
- Smør bollen med sennepsdressing på begge sider.
- Læg lidt ruccola på bunden.
- Dernæst en portion pulled duck.
- Tilføj så syltede rødløg og agurkesalat og læg overbollen på burgeren.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Helene Kristensen skriver
Stod og skulle bruge inspiration til hvad jeg kunne stille op med confiteret and, og så faldt jeg over denne opskrift. Den smager jo nærmest åndssvagt godt, og det er langt fra sidste gang jeg laver det. Bollerne købte jeg, og så er det altså ingen sag at få lavet nogle lækre burgere!
Tusind tak for en rigtig lækker opskrift 😁😁
Louise Dam skriver
Dejligt du kunne bruge opskriften! Det er også en af mine favoritter!
Christina skriver
Hold nu op hvor ser det lækkert ud! Nu får man kun lyst til at kaste sig ud i sådan en ret snart. Tak for god inspiration!
Kh. Christina
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :o)