• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Mormormad » Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

    Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

    3.3 / 5 ( 3 votes )
    Agurkesalat (23)

    Hjemmelavet agurkesalat er så lækkert - det smager meget bedre end de glas man køber i supermarkederne. Samtidig er det temmelig nemt selv at få produceret sådan et glas agurkesalat, som kan gøre godt ovenpå hotdogs, burgere osv. Jeg fandt opskriften på alletiderskogebog.dk, og den fungerede helt perfekt. Så godt at jeg allerede har nået at lave agurkesalat 2 gange efter nedenstående opskrift.


    Agurkesalat

    1 glas
    Forberedelsestid: 30 min

    Ingredienser
    1 agurk
    Groft salt
    2 dl eddike
    1 dl sukker
    ½ dl kogende vand
    1 spsk peberkorn


    Fremgangsmåde

    1. Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.
    2. Skyl agurken, skær den i tynde skiver. Læg dem på en tallerken eller lignende og drys med masser af groft salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter.
    3. Knug væden ud af agurkerne og skyl dem i koldt vand.
    4. Hæld agurkeskiver og eddikeblandingen på et rent skoldet syltetøjsglas og stil det i køleskabet.



    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat

    Af Louise Dam

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    Agurkesalat

    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Inspiration til madmagasiner
    Next Post: Anmeldelse: Bagelyst af Annemette Voss »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Edward

      maj 15, 2020 at 10:28 pm

      Dejlig opskrift, Louise! Hvilken slags eddike bruger du?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 19, 2020 at 3:59 pm

        Dejligt at høre :-) Jeg bruger blot en helt almindelig lagereddike.

        Svar
    2. Charlotte

      april 28, 2019 at 10:31 am

      Super nemt og det smager jo farasktis, vi skal have gl, dags oksesteg til :-)

      Knuzz

      Svar
      • Louise Dam

        maj 02, 2019 at 9:31 am

        Dejligt at høre du kunne bruge opskriften :o)

        Svar
    3. Britta

      april 14, 2019 at 5:43 pm

      Hej Louise. Tusind tak for en nem og udførlig opskrift. Den hjemmelavede agurkesalat er blevet helt fantastisk.

      Svar
      • Louise Dam

        april 15, 2019 at 2:57 pm

        Hvor er det bare godt at høre!

        Svar
    4. Katrine

      august 19, 2016 at 7:42 pm

      Hej Louise,

      Hvor lang tid kan din agurkesalat holde sig?
      Jeg har lige lavet den og hældt den på skolde glas, der også er skyldet med atamon. Jeg håber på en lang holdbarhed.

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 5:57 pm

        Hej Katrine
        Jeg vil tro omkring 1 uges tid i køleskabet.

        Svar
      • peter

        juni 15, 2017 at 8:46 am

        katrine,de kan holde sig op til et år efter skoldning og skylning med atamon,der er en video på youtube hvor en ekspert nævner dette, viedeon er fra madhjaelp.

        Svar
    5. Louise

      august 01, 2014 at 7:02 pm

      Elsker syltede agurker. Har du en idé til konservering af alle de tomater der er modne nu (udover at koge sauce)? Gerne noget sylte/bage/gemme noget ;-)

      Svar
    6. Tine

      august 01, 2014 at 11:10 am

      Bliver LIGE nødt til at spørge, om du mener, der skal 2 dl. hele peberkorn i?

      Svar
      • Louise Dam

        august 01, 2014 at 11:32 am

        Hej Tine
        Ej, det skal der da slet ikke! Godt du så det :-) Der skal bruges cirka 1 spsk. Jeg retter det fluks!
        Hilsen Louise

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her