Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

Udgivet: 31. jul 2014 · Opdateret: 22. jun 2021

 
eece b

Hjemmelavet agurkesalat er så lækkert - det smager meget bedre end de glas man køber i supermarkederne. Samtidig er det temmelig nemt selv at få produceret sådan et glas agurkesalat, som kan gøre godt ovenpå hotdogs, burgere osv. Jeg fandt opskriften på alletiderskogebog.dk, og den fungerede helt perfekt. Så godt at jeg allerede har nået at lave agurkesalat 2 gange efter nedenstående opskrift.

piskeris Grullo

Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 glas
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 agurk
  • (reklamelink)Groft salt
  • 2 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • ½ dl kogende vand
  • 1 spsk (reklamelink)peberkorn

Sådan gør du
 

  • Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.
  • Skyl agurken, skær den i tynde skiver. Læg dem på en tallerken eller lignende og drys med masser af groft salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter.
  • Knug væden ud af agurkerne og skyl dem i koldt vand.
  • Hæld agurkeskiver og eddikeblandingen på et rent skoldet syltetøjsglas og stil det i køleskabet.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 459 kcal | Kulhydrater: 107 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat

 

Af Louise Dam

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Agurkesalat

Kommentarer

  1. Edward skriver

    maj 15, 2020 at 10:28 pm

    Dejlig opskrift, Louise! Hvilken slags eddike bruger du?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 19, 2020 at 3:59 pm

      Dejligt at høre :-) Jeg bruger blot en helt almindelig lagereddike.

      Svar
  2. Charlotte skriver

    april 28, 2019 at 10:31 am

    Super nemt og det smager jo farasktis, vi skal have gl, dags oksesteg til :-)

    Knuzz

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 02, 2019 at 9:31 am

      Dejligt at høre du kunne bruge opskriften :o)

      Svar
  3. Britta skriver

    april 14, 2019 at 5:43 pm

    Hej Louise. Tusind tak for en nem og udførlig opskrift. Den hjemmelavede agurkesalat er blevet helt fantastisk.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 15, 2019 at 2:57 pm

      Hvor er det bare godt at høre!

      Svar
  4. Katrine skriver

    august 19, 2016 at 7:42 pm

    Hej Louise,

    Hvor lang tid kan din agurkesalat holde sig?
    Jeg har lige lavet den og hældt den på skolde glas, der også er skyldet med atamon. Jeg håber på en lang holdbarhed.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 18, 2016 at 5:57 pm

      Hej Katrine
      Jeg vil tro omkring 1 uges tid i køleskabet.

      Svar
    • peter skriver

      juni 15, 2017 at 8:46 am

      katrine,de kan holde sig op til et år efter skoldning og skylning med atamon,der er en video på youtube hvor en ekspert nævner dette, viedeon er fra madhjaelp.

      Svar
  5. Louise skriver

    august 01, 2014 at 7:02 pm

    Elsker syltede agurker. Har du en idé til konservering af alle de tomater der er modne nu (udover at koge sauce)? Gerne noget sylte/bage/gemme noget ;-)

    Svar
  6. Tine skriver

    august 01, 2014 at 11:10 am

    Bliver LIGE nødt til at spørge, om du mener, der skal 2 dl. hele peberkorn i?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 01, 2014 at 11:32 am

      Hej Tine
      Ej, det skal der da slet ikke! Godt du så det :-) Der skal bruges cirka 1 spsk. Jeg retter det fluks!
      Hilsen Louise

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.