Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

 
eece b

Hjemmelavet agurkesalat er så lækkert - det smager meget bedre end de glas man køber i supermarkederne. Samtidig er det temmelig nemt selv at få produceret sådan et glas agurkesalat, som kan gøre godt ovenpå hotdogs, burgere osv. Jeg fandt opskriften på alletiderskogebog.dk, og den fungerede helt perfekt. Så godt at jeg allerede har nået at lave agurkesalat 2 gange efter nedenstående opskrift.

ikon piskeris Chestnut

Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

1 glas
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 1 agurk
  • Groft salt
  • 2 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • ½ dl kogende vand
  • 1 spsk peberkorn

Sådan gør du
 

  • Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.
  • Skyl agurken, skær den i tynde skiver. Læg dem på en tallerken eller lignende og drys med masser af groft salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter.
  • Knug væden ud af agurkerne og skyl dem i koldt vand.
  • Hæld agurkeskiver og eddikeblandingen på et rent skoldet syltetøjsglas og stil det i køleskabet.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 459 kcal | Kulhydrater: 107 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 2 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat
Agurkesalat

 

Af Louise Dam

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Agurkesalat

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften