• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

    Udgivet: jul 31, 2014 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eece b

    Hjemmelavet agurkesalat er så lækkert - det smager meget bedre end de glas man køber i supermarkederne. Samtidig er det temmelig nemt selv at få produceret sådan et glas agurkesalat, som kan gøre godt ovenpå hotdogs, burgere osv. Jeg fandt opskriften på alletiderskogebog.dk, og den fungerede helt perfekt. Så godt at jeg allerede har nået at lave agurkesalat 2 gange efter nedenstående opskrift.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!

    1 glas
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 agurk
    • Groft salt
    • 2 dl eddike
    • 1 dl sukker
    • ½ dl kogende vand
    • 1 spsk peberkorn

    Sådan gør du
     

    • Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.
    • Skyl agurken, skær den i tynde skiver. Læg dem på en tallerken eller lignende og drys med masser af groft salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter.
    • Knug væden ud af agurkerne og skyl dem i koldt vand.
    • Hæld agurkeskiver og eddikeblandingen på et rent skoldet syltetøjsglas og stil det i køleskabet.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 glas | Kalorier: 459 kcal | Kulhydrater: 107 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat
    Agurkesalat

     

    Af Louise Dam

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    Agurkesalat

    « Sol over Gudhjem 2014
    Brunch for 2 »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Edward

      maj 15, 2020 at 10:28 pm

      Dejlig opskrift, Louise! Hvilken slags eddike bruger du?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 19, 2020 at 3:59 pm

        Dejligt at høre :-) Jeg bruger blot en helt almindelig lagereddike.

        Svar
    2. Charlotte

      april 28, 2019 at 10:31 am

      Super nemt og det smager jo farasktis, vi skal have gl, dags oksesteg til :-)

      Knuzz

      Svar
      • Louise Dam

        maj 02, 2019 at 9:31 am

        Dejligt at høre du kunne bruge opskriften :o)

        Svar
    3. Britta

      april 14, 2019 at 5:43 pm

      Hej Louise. Tusind tak for en nem og udførlig opskrift. Den hjemmelavede agurkesalat er blevet helt fantastisk.

      Svar
      • Louise Dam

        april 15, 2019 at 2:57 pm

        Hvor er det bare godt at høre!

        Svar
    4. Katrine

      august 19, 2016 at 7:42 pm

      Hej Louise,

      Hvor lang tid kan din agurkesalat holde sig?
      Jeg har lige lavet den og hældt den på skolde glas, der også er skyldet med atamon. Jeg håber på en lang holdbarhed.

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 5:57 pm

        Hej Katrine
        Jeg vil tro omkring 1 uges tid i køleskabet.

        Svar
      • peter

        juni 15, 2017 at 8:46 am

        katrine,de kan holde sig op til et år efter skoldning og skylning med atamon,der er en video på youtube hvor en ekspert nævner dette, viedeon er fra madhjaelp.

        Svar
    5. Louise

      august 01, 2014 at 7:02 pm

      Elsker syltede agurker. Har du en idé til konservering af alle de tomater der er modne nu (udover at koge sauce)? Gerne noget sylte/bage/gemme noget ;-)

      Svar
    6. Tine

      august 01, 2014 at 11:10 am

      Bliver LIGE nødt til at spørge, om du mener, der skal 2 dl. hele peberkorn i?

      Svar
      • Louise Dam

        august 01, 2014 at 11:32 am

        Hej Tine
        Ej, det skal der da slet ikke! Godt du så det :-) Der skal bruges cirka 1 spsk. Jeg retter det fluks!
        Hilsen Louise

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her