
Hjemmelavet flæskestegssandwich er virkelig lækkert. Du kan enten lave flæskestegen kun til at lave sandwich med den, eller du kan bruge resterne af flæskestegen fra dagen før. Flæskestegssandwichen bliver helt sikkert bedst hvis du bruger hjemmebagte boller - men du kan sagtens købe nogle gode burgerboller, hvis det skal gå stærkt.
Udover hjemmebagte burgerboller, så har jeg fyldt de lækre sandwiches med både hjemmelavet rødkål og hjemmelavet agurkesalat. Men de to ting kan selvfølgelig også sagtens erstattes af købte varianter.
📖 Opskrift
Flæskestegs sandwich
Ingredienser
- 4 skiver flæskesteg med sprød svær
- 2 burgerboller, købte eller hjemmebagte burgerboller
- Rødkål, gerne hjemmelavet
- Agurkesalat, gerne hjemmelavet
Sådan gør du
- Tilbered flæskestegen efter min opskrift på flæskesteg med sprøde svær. Eller brug nogle rester fra stegen dagen før.
- Fyld derefter de lune burgerboller med 2 skiver flæskesteg med svær på, rødkål og agurkesalat. Hvis du synes kan du også smøre bollen med lidt mayonnaise.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Burger, Frokost, Svinekød
Verner
Hej Louise
Skal skiverne af flæskesteg helst være kolde eller varme ved serveringen...???
Louise Dam
Hej Verner
Jeg synes de skal være varme (eller lune).
Hilsen Louise
Camilla
Hej Louise.
Tak for en dejlig blog! Jeg er næsten lige begyndt at følge med, og jeg nyder det meget :-)
Jeg har tænkt mig at lave disse til min familie på lørdag, når de kommer til fødselsdag. Jeg vil i den henseende lige høre, om du har nogle erfaringer med, hvor lang tid rødkål og agurkesalat kan holde sig i en lufttæt beholder, glas eller lignende?
Louise Dam
Hej Camilla
Velkommen til! Det er altid dejligt med nogle nye der vil følge med i hvad jeg laver :-)
Jeg vil mene det sagtens kan holde sig nogle uger på køl. Især hvis glassene ikke er åbnet. Derfor er det bedre at hælde det på mindre glas og kun åbne et nyt glas når det skal bruges. Du kan også med fordel fryse rødkålen ned i fryseposer.
Camilla
Tusind tak for dit svar!
Hvad for noget eddike bruger du? :-)
Louise Dam
Hej Camilla
Jeg bruger helt almindelig lagereddike til både rødkål og agurkesalat.
Hilsen Louise
Preben
Selv gør vi tit det, når vi tager hul på et nyt glas agurker eller hvad ved jeg, at dele det op i mindre portioner og så vacuumpakke portionerne, - og holde poserne på køl. Så holder de meget bedre, end hvis man åbner et glas og tager lidt af det ind imellem.
Louise Dam
Tak for tippet :-)