Her kan du finde min bedste opskrift på en lækker hjemmelavet flæskestegssandwich. eller flæskestegsburger. Det er en meget simpel opskrift med flæskesteg, rødkål og syltede agurker i en lækker burgerbolle.
Opskrift på hjemmelavet flæskestegssandwich
Hjemmelavet flæskestegssandwich er virkelig lækkert. Du kan enten lave flæskestegen kun til at lave sandwich med den, eller du kan bruge resterne af flæskestegen fra dagen før. Flæskestegssandwichen bliver helt sikkert bedst hvis du bruger hjemmebagte burgerboller eller hjemmebagte brioche burgerboller - men du kan også sagtens købe nogle gode burgerboller, hvis det skal gå stærkt.
Prøv også disse opskrifter:
Hjemmelavet mayonnaise | Briocheboller | Flæskesteg med sprøde svær
Det er en rigtig klassiker, som mange af os måske også har fået på en grillbar. Det er nu også en helt genial måde at få brugt sine rester af flæskestegen.
Udover hjemmebagte burgerboller, så har jeg fyldt de lækre sandwiches med både hjemmelavet rødkål og hjemmelavet agurkesalat og selvfølgelig smurt bollerne med lidt god mayonnaise - her er min favorit Hellmann's.
Flæskestegssandwich
Ingredienser
- 4 skiver flæskesteg med sprød svær
- 2 burgerboller, købte eller hjemmebagte burgerboller
- Rødkål, gerne hjemmelavet
- Agurkesalat, gerne hjemmelavet
- Mayonnaise
Sådan gør du
- Tilbered flæskestegen efter min opskrift på flæskesteg i ovn eller i airfryer. Eller brug nogle rester fra stegen dagen før.
- Smør derefter de lune burgerboller mayonnaise.
- Fyld hver flæskestegssandwich med 2 skiver flæskesteg med svær på, rødkål og agurkesalat.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Opvarmning af flæskesteg til flæskestegssandwich
Jeg synes gerne, at flæskestegen skal være varm når den bruges til flæskestegssandwich. Så hvis du ikke har lavet flæskestegen lige inden den skal bruges, men har en rest flæskesteg der skal bruges, så vil jeg anbefale dig at opvarme din flæskesteg så den kan bruges til flæskestegssandwich. Min favoritmetode er at varme hele stykket med svær på i min (reklamelink)airfryer i 10 minutter ved 180 grader. Så bliver stegen lun og sværen sprød igen dagen efter. Helt perfekt!
Tip til opskriften!
- Har du syltede rødløg på lager, er det også super lækkert i en flæskestegsburger.
- Prøv også med et par tynde skiver sprødt æble i burgeren.
- Vil du gerne servere noget tilbehør til din flæskestegssandwich, så vil jeg anbefale dig at servere nogle kartofler i ovnen eller måske pommes frites.
💭 Spørgsmål og svar til opskriften
Hvis du ikke vil lave din flæskestegssandwich selv, så er der også flere forskellige steder, der sælger virkelig lækre flæskestegssandwich. Der er mange, der anbefaler den fra Meyers, men du må gå på udforskning i dit nærområde efter hvor du får den bedste.
Det kan svinge utrolig meget, hvor mange kalorier der er i en sandwich med flæskesteg. Der er omkring 500 kalorier pr. 100 gram. Så kan der enten være færre eller flere alt afhængig af, hvor meget eller lidt du kommer i den.
Conny Findsen skriver
Meget inspirerende læsning
Jeg må igang med at lave rødlål
Tak for dig
Louise Dam skriver
Dejligt at høre! Hjemmelavet rødkål er så skønt :-)
Verner skriver
Hej Louise
Skal skiverne af flæskesteg helst være kolde eller varme ved serveringen...???
Louise Dam skriver
Hej Verner
Jeg synes de skal være varme (eller lune).
Hilsen Louise
Camilla skriver
Hej Louise.
Tak for en dejlig blog! Jeg er næsten lige begyndt at følge med, og jeg nyder det meget :-)
Jeg har tænkt mig at lave disse til min familie på lørdag, når de kommer til fødselsdag. Jeg vil i den henseende lige høre, om du har nogle erfaringer med, hvor lang tid rødkål og agurkesalat kan holde sig i en lufttæt beholder, glas eller lignende?
Louise Dam skriver
Hej Camilla
Velkommen til! Det er altid dejligt med nogle nye der vil følge med i hvad jeg laver :-)
Jeg vil mene det sagtens kan holde sig nogle uger på køl. Især hvis glassene ikke er åbnet. Derfor er det bedre at hælde det på mindre glas og kun åbne et nyt glas når det skal bruges. Du kan også med fordel fryse rødkålen ned i fryseposer.
Camilla skriver
Tusind tak for dit svar!
Hvad for noget eddike bruger du? :-)
Louise Dam skriver
Hej Camilla
Jeg bruger helt almindelig lagereddike til både rødkål og agurkesalat.
Hilsen Louise
Preben skriver
Selv gør vi tit det, når vi tager hul på et nyt glas agurker eller hvad ved jeg, at dele det op i mindre portioner og så vacuumpakke portionerne, - og holde poserne på køl. Så holder de meget bedre, end hvis man åbner et glas og tager lidt af det ind imellem.
Louise Dam skriver
Tak for tippet :-)