• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Flæskestegs sandwich

    Udgivet: sep 17, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    bacecfc b
     

    Hjemmelavet flæskestegssandwich er virkelig lækkert. Du kan enten lave flæskestegen kun til at lave sandwich med den, eller du kan bruge resterne af flæskestegen fra dagen før. Flæskestegssandwichen bliver helt sikkert bedst hvis du bruger hjemmebagte boller - men du kan sagtens købe nogle gode burgerboller, hvis det skal gå stærkt.  

    Udover hjemmebagte burgerboller, så har jeg fyldt de lækre sandwiches med både hjemmelavet rødkål og hjemmelavet agurkesalat. Men de to ting kan selvfølgelig også sagtens erstattes af købte varianter.

    ikon piskeris Chestnut

    Flæskestegs sandwich

    2 stk.
    Forb. tid 2 t
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 skiver flæskesteg med sprød svær
    • 2 burgerboller købte eller hjemmebagte burgerboller
    • Rødkål gerne hjemmelavet
    • Agurkesalat gerne hjemmelavet

    Sådan gør du
     

    • Tilbered flæskestegen efter min opskrift på flæskesteg med sprøde svær. Eller brug nogle rester fra stegen dagen før.
    • Fyld derefter de lune burgerboller med 2 skiver flæskesteg med svær på, rødkål og agurkesalat. Hvis du synes kan du også smøre bollen med lidt mayonnaise.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 426 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 38 g | Fedt: 20 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet Flæskestegssandwich
    Opskrift på hjemmelavet Flæskestegssandwich

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Burger, Frokost, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Brombær marmelade
    Vaniljeis med cookie dough »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Verner

      januar 17, 2022 at 4:42 pm

      Hej Louise
      Skal skiverne af flæskesteg helst være kolde eller varme ved serveringen...???

      Svar
      • Louise Dam

        januar 18, 2022 at 5:14 pm

        Hej Verner
        Jeg synes de skal være varme (eller lune).
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Camilla

      juni 01, 2015 at 6:35 pm

      Hej Louise.
      Tak for en dejlig blog! Jeg er næsten lige begyndt at følge med, og jeg nyder det meget :-)

      Jeg har tænkt mig at lave disse til min familie på lørdag, når de kommer til fødselsdag. Jeg vil i den henseende lige høre, om du har nogle erfaringer med, hvor lang tid rødkål og agurkesalat kan holde sig i en lufttæt beholder, glas eller lignende?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 01, 2015 at 9:57 pm

        Hej Camilla
        Velkommen til! Det er altid dejligt med nogle nye der vil følge med i hvad jeg laver :-)

        Jeg vil mene det sagtens kan holde sig nogle uger på køl. Især hvis glassene ikke er åbnet. Derfor er det bedre at hælde det på mindre glas og kun åbne et nyt glas når det skal bruges. Du kan også med fordel fryse rødkålen ned i fryseposer.

        Svar
        • Camilla

          juni 03, 2015 at 8:02 am

          Tusind tak for dit svar!
          Hvad for noget eddike bruger du? :-)

          Svar
          • Louise Dam

            juni 03, 2015 at 9:01 pm

            Hej Camilla
            Jeg bruger helt almindelig lagereddike til både rødkål og agurkesalat.
            Hilsen Louise

            Svar
        • Preben

          februar 03, 2018 at 1:12 am

          Selv gør vi tit det, når vi tager hul på et nyt glas agurker eller hvad ved jeg, at dele det op i mindre portioner og så vacuumpakke portionerne, - og holde poserne på køl. Så holder de meget bedre, end hvis man åbner et glas og tager lidt af det ind imellem.

          Svar
          • Louise Dam

            februar 09, 2018 at 4:48 pm

            Tak for tippet :-)

            Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her