Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Burger

Flæskestegssandwich

Udgivet: 17. sep 2015 · Opdateret: 19. nov 2023

Her kan du finde min bedste opskrift på en lækker hjemmelavet flæskestegssandwich. eller flæskestegsburger. Det er en meget simpel opskrift med flæskesteg, rødkål og syltede agurker i en lækker burgerbolle.

Flæskestegssandwich i briochebolle ()

Opskrift på hjemmelavet flæskestegssandwich

Hjemmelavet flæskestegssandwich er virkelig lækkert. Du kan enten lave flæskestegen kun til at lave sandwich med den, eller du kan bruge resterne af flæskestegen fra dagen før. Flæskestegssandwichen bliver helt sikkert bedst hvis du bruger hjemmebagte burgerboller eller hjemmebagte brioche burgerboller - men du kan også sagtens købe nogle gode burgerboller, hvis det skal gå stærkt.

Prøv også disse opskrifter:
Hjemmelavet mayonnaise | Briocheboller | Flæskesteg med sprøde svær

Det er en rigtig klassiker, som mange af os måske også har fået på en grillbar. Det er nu også en helt genial måde at få brugt sine rester af flæskestegen.

Udover hjemmebagte burgerboller, så har jeg fyldt de lækre sandwiches med både hjemmelavet rødkål og hjemmelavet agurkesalat og selvfølgelig smurt bollerne med lidt god mayonnaise - her er min favorit Hellmann's.

piskeris Grullo

Flæskestegssandwich

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 stk.
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 skiver flæskesteg med sprød svær
  • 2 burgerboller, købte eller hjemmebagte burgerboller
  • Rødkål, gerne hjemmelavet
  • Agurkesalat, gerne hjemmelavet
  • Mayonnaise

Sådan gør du
 

  • Tilbered flæskestegen efter min opskrift på flæskesteg i ovn eller i airfryer. Eller brug nogle rester fra stegen dagen før.
  • Smør derefter de lune burgerboller mayonnaise.
  • Fyld hver flæskestegssandwich med 2 skiver flæskesteg med svær på, rødkål og agurkesalat.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 456 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 39 g | Fedt: 21 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opvarmning af flæskesteg til flæskestegssandwich

Jeg synes gerne, at flæskestegen skal være varm når den bruges til flæskestegssandwich. Så hvis du ikke har lavet flæskestegen lige inden den skal bruges, men har en rest flæskesteg der skal bruges, så vil jeg anbefale dig at opvarme din flæskesteg så den kan bruges til flæskestegssandwich. Min favoritmetode er at varme hele stykket med svær på i min (reklamelink)airfryer i 10 minutter ved 180 grader. Så bliver stegen lun og sværen sprød igen dagen efter. Helt perfekt!

Tip til opskriften!

  • Har du syltede rødløg på lager, er det også super lækkert i en flæskestegsburger.
  • Prøv også med et par tynde skiver sprødt æble i burgeren.
  • Vil du gerne servere noget tilbehør til din flæskestegssandwich, så vil jeg anbefale dig at servere nogle kartofler i ovnen eller måske pommes frites.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvor kan man få en god flæskestegssandwich?

Hvis du ikke vil lave din flæskestegssandwich selv, så er der også flere forskellige steder, der sælger virkelig lækre flæskestegssandwich. Der er mange, der anbefaler den fra Meyers, men du må gå på udforskning i dit nærområde efter hvor du får den bedste.

Hvor mange kalorier er der i en flæskestegssandwich?

Det kan svinge utrolig meget, hvor mange kalorier der er i en sandwich med flæskesteg. Der er omkring 500 kalorier pr. 100 gram. Så kan der enten være færre eller flere alt afhængig af, hvor meget eller lidt du kommer i den.

Flæskesteg
Flaeskesteg i airfryer
Flæskestegssandwich eller flæskestegsburger på tallerken serveret i briochebolle
Klassisk Flæskestegssandwich

Kommentarer

  1. Conny Findsen skriver

    november 07, 2023 at 7:59 am

    Meget inspirerende læsning
    Jeg må igang med at lave rødlål

    Tak for dig

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 13, 2023 at 4:16 pm

      Dejligt at høre! Hjemmelavet rødkål er så skønt :-)

      Svar
  2. Verner skriver

    januar 17, 2022 at 4:42 pm

    Hej Louise
    Skal skiverne af flæskesteg helst være kolde eller varme ved serveringen...???

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 18, 2022 at 5:14 pm

      Hej Verner
      Jeg synes de skal være varme (eller lune).
      Hilsen Louise

      Svar
  3. Camilla skriver

    juni 01, 2015 at 6:35 pm

    Hej Louise.
    Tak for en dejlig blog! Jeg er næsten lige begyndt at følge med, og jeg nyder det meget :-)

    Jeg har tænkt mig at lave disse til min familie på lørdag, når de kommer til fødselsdag. Jeg vil i den henseende lige høre, om du har nogle erfaringer med, hvor lang tid rødkål og agurkesalat kan holde sig i en lufttæt beholder, glas eller lignende?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 01, 2015 at 9:57 pm

      Hej Camilla
      Velkommen til! Det er altid dejligt med nogle nye der vil følge med i hvad jeg laver :-)

      Jeg vil mene det sagtens kan holde sig nogle uger på køl. Især hvis glassene ikke er åbnet. Derfor er det bedre at hælde det på mindre glas og kun åbne et nyt glas når det skal bruges. Du kan også med fordel fryse rødkålen ned i fryseposer.

      Svar
      • Camilla skriver

        juni 03, 2015 at 8:02 am

        Tusind tak for dit svar!
        Hvad for noget eddike bruger du? :-)

        Svar
        • Louise Dam skriver

          juni 03, 2015 at 9:01 pm

          Hej Camilla
          Jeg bruger helt almindelig lagereddike til både rødkål og agurkesalat.
          Hilsen Louise

          Svar
      • Preben skriver

        februar 03, 2018 at 1:12 am

        Selv gør vi tit det, når vi tager hul på et nyt glas agurker eller hvad ved jeg, at dele det op i mindre portioner og så vacuumpakke portionerne, - og holde poserne på køl. Så holder de meget bedre, end hvis man åbner et glas og tager lidt af det ind imellem.

        Svar
        • Louise Dam skriver

          februar 09, 2018 at 4:48 pm

          Tak for tippet :-)

          Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.