dsc
ikon piskeris Chestnut

Rustik tomatsuppe med torsk

4 personer
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2-3 gulerødder
  • 400 g kartoffel
  • 2 snackpebre grofthakket
  • 2 squash grofthakkede
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • tørret oregano
  • 2 laurbærblade
  • 1 dåse flåede tomater 400 g
  • 9 dl fiskebouillon
  • 150 g grønne bønner skåret i mindre stykker (jeg brugte frosne)
  • 600 g torskefileter uden skind og ben
  • 1 bundt bredbladet persille grofthakket

Sådan gør du
 

  • Hak løg, kartofler, peberfrugt og gulerødder groft. Varm olivenolie i en tykbundet gryde.
  • Tilsæt løg og lidt salt og peber, og svits det under omrøring i 6-8 min. til det begynder at blive blødt.
  • Tilsæt gulerødder, kartofler, peberfrugt og oregano, og sauter det i 5 min., til grøntsagerne er gyldenbrune.
  • Kom tomater i gryden, og hæld bouillonen i. Læg låg på, og lad det simre 7-9 min., eller indtil grøntsagerne er møre.
  • Hæld derefter grønne bønner og squash i, rør rundt en enkelt gang, og lad det simre endnu 3-5 min.
  • Smag til med salt og peber. Krydr torskefileterne let med salt og peber, og læg dem på grøntsagerne i gryden.
  • Læg låg på, og lad det simre endnu 3-4 min., til fisken er hvid og lige netop færdig tilberedt.
  • Del forsigtigt fisken i store flager med en ske.
  • Øs den varme suppe op i skåle/dybe tallerkner, og drys en håndfuld persille over hver portion.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 295 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 32 g | Fedt: 2 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
 
Opskriften er fundet her.

 

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften