Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Suppe

Rustik tomatsuppe med torsk

Udgivet: 21. sep 2010 · Opdateret: 19. jan 2024

dsc

En skøn tomatsuppe fyldt med masser af grøntsager og med torsk. Suppen er nem at lave og smager skønt! Fordi der er masser af fyld i er det også en suppe, der mætter rigtig godt.

piskeris Grullo

Rustik tomatsuppe med torsk

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2-3 gulerødder
  • 400 g kartoffel
  • 2 snackpebre, grofthakket
  • 2 squash, grofthakkede
  • 1-2 spsk. (reklamelink)olivenolie
  • salt og peber
  • (reklamelink)tørret oregano
  • 2 (reklamelink)laurbærblade
  • 1 dåse flåede tomater, 400 g
  • 9 dl fiskebouillon
  • 150 g grønne bønner, skåret i mindre stykker (jeg brugte frosne)
  • 600 g (reklamelink)torskefileter, uden skind og ben
  • 1 bundt bredbladet persille, grofthakket

Sådan gør du
 

  • Hak løg, kartofler, peberfrugt og gulerødder groft. Varm olivenolie i en tykbundet gryde.
  • Tilsæt løg og lidt salt og peber, og svits det under omrøring i 6-8 min. til det begynder at blive blødt.
  • Tilsæt gulerødder, kartofler, peberfrugt og oregano, og sauter det i 5 min., til grøntsagerne er gyldenbrune.
  • Kom tomater i gryden, og hæld bouillonen i. Læg låg på, og lad det simre 7-9 min., eller indtil grøntsagerne er møre.
  • Hæld derefter grønne bønner og squash i, rør rundt en enkelt gang, og lad det simre endnu 3-5 min.
  • Smag til med salt og peber. Krydr torskefileterne let med salt og peber, og læg dem på grøntsagerne i gryden.
  • Læg låg på, og lad det simre endnu 3-4 min., til fisken er hvid og lige netop færdig tilberedt.
  • Del forsigtigt fisken i store flager med en ske.
  • Øs den varme suppe op i skåle/dybe tallerkner, og drys en håndfuld persille over hver portion.

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 295 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 32 g | Fedt: 2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
 
Opskriften er fundet her.

 

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required