
📖 Opskrift
Rustik tomatsuppe med torsk
personer
Ingredienser
- 2 løg
- 2-3 gulerødder
- 400 g kartoffel
- 2 snackpebre grofthakket
- 2 squash grofthakkede
- 1-2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- tørret oregano
- 2 laurbærblade
- 1 dåse flåede tomater 400 g
- 9 dl fiskebouillon
- 150 g grønne bønner skåret i mindre stykker (jeg brugte frosne)
- 600 g torskefileter uden skind og ben
- 1 bundt bredbladet persille grofthakket
Sådan gør du
- Hak løg, kartofler, peberfrugt og gulerødder groft. Varm olivenolie i en tykbundet gryde.
- Tilsæt løg og lidt salt og peber, og svits det under omrøring i 6-8 min. til det begynder at blive blødt.
- Tilsæt gulerødder, kartofler, peberfrugt og oregano, og sauter det i 5 min., til grøntsagerne er gyldenbrune.
- Kom tomater i gryden, og hæld bouillonen i. Læg låg på, og lad det simre 7-9 min., eller indtil grøntsagerne er møre.
- Hæld derefter grønne bønner og squash i, rør rundt en enkelt gang, og lad det simre endnu 3-5 min.
- Smag til med salt og peber. Krydr torskefileterne let med salt og peber, og læg dem på grøntsagerne i gryden.
- Læg låg på, og lad det simre endnu 3-4 min., til fisken er hvid og lige netop færdig tilberedt.
- Del forsigtigt fisken i store flager med en ske.
- Øs den varme suppe op i skåle/dybe tallerkner, og drys en håndfuld persille over hver portion.
Dine egne noter
Noter
Opskriften er fundet her.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 295 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 32 g | Fedt: 2 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskriften er fundet her.
Skriv et svar