Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Nyretapper (Sous Vide)

Udgivet: 7. maj 2019 · Opdateret: 6. dec 2019

Bouef Onglet Nyretapper sous vide
 

Nyretapper er den muskel, der holder nyrerne fast inde ved mørbraden. Det har altså ikke noget at gøre med at man spiser nyrer eller indmad. Den kaldes også for Bouef Onglet, Hanger Steak eller butcher's steak. Selvom nyretapper måske ikke lyder som den lækreste udskæring så er det et meget mørt og lækkert stykke kød. Det bliver derudover super lækkert af at blive tilberedt sous vide. Det er et meget reelt stykke kød, hvor der ikke er meget fedt og sener på.

Nyretapper eller Bouef Onglet er et super flot stykke kød, som har en flot mørkerød farve indeni. Det er helt perfekt at servere med nogle ovnstegte kartofler og en lækker hjemmelavet bearnasie. Hvis du ikke allerede kender til at tilberede maden sous vide, så kan du læse min beskrivelse af sous vide teknikken lige her. Nyretapperne kan også sagtens laves uden sous vide, så skal de blot steges på en pande i omkring 3-5 minutter på hver side. Du kan evt. bruge opskriften fra Rigeligtsmør.dk.

 

piskeris Grullo

Nyretapper (sous vide)

4.80 fra 10 stemmer
Justér antalJustér antal: 250 g pr person
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Sous Vide Stav (f.eks. Anova)
  • (reklamelink)Vakuumpakker
  • (reklamelink)Stor gryde
  • (reklamelink)Vakuumposer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • Nyretapper, 250 g pr. person
  • Salt/peber

Sådan gør du
 

  • Start med at fjerne senen i midten af nyretapperne. Se denne video for hvordan du fjerner senen.
  • Krydr med salt og peber.
  • Vakumpak nyretapperne og vakumér dem. Læg dem i sous viden ved 56 grader i 2 timer. 
  • Tag kødet ud af vakuumposen og dup det tørt med lidt køkkenrulle.
  • Steg kødet af på en varm pande - evt. i lidt fedtstof.
  • Husk at skære kødet ud på tværs af fibrene.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

Bouef Onglet Nyretapper sous vide
Bouef Onglet sous vide
Nyretapper sous vide
Nyretapper sous vide
Bouef Onglet sous vide
Bouef Onglet sous vide

Nyretapper / Bouef Onglet (sous vide)

Kommentarer

  1. Tim Petersson skriver

    maj 30, 2019 at 9:45 am

    Hej Louise.

    Det er godt nok en god detaljeret beskrivelse du har lavet der, må jeg spørge hvilket sous vide udstyr du bruger?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 03, 2019 at 9:34 am

      Hej Tim
      Det har jeg beskrevet nærmere i dette indlæg: https://www.louisesmadblog.dk/alt-du-boer-vide-om-sous-vide/

      Svar
4.80 from 10 votes (10 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.