Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Cuvettesteg med mornaykartofler og salat

Udgivet: 5. okt 2010 · Opdateret: 15. maj 2021

 
piskeris Grullo

Cuvettesteg med mornaykartofler og salat

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Cuvettesteg

  • 1 stk. cuvettesteg

Mornaykartofler

  • 1,2 kg. kartoffel, skrællet vægt
  • ½ liter mornaysauce 4%

Salt

  • Evt. muscatnød
  • Salat
  • 1 pakke babysalat
  • ½ agurk
  • 2 avokadoer
  • 4-5 små tomater
  • et par håndfulde små bønnespirer

Sådan gør du
 

Cuvettesteg

  • Fedtlaget ridses i tern og stegen krydres med salt på begge sider. Ligges i ovnfast fad og brunes i en 225 gader varm ovn i ca. 15 min. Herefter skrues der ned på 150 grader og stegen får ca. 40 min mere. Jeg tog den ud da den havde en kernetemperatur på 60 grader.

Mornaykartofler

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Ligges i et ovnfast fad og krydres med salt og evt. muscatnød. En karton mornaysauce hældes over og fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. ( Man kan evt. spæde lidt op med mælk alt efter hvor meget sauce man vil have)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 754 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 71 g | Fedt: 16 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

Kommentarer

  1. Martin skriver

    januar 25, 2020 at 4:10 pm

    I 2020 er sådanne sprogkommentarer bare alt for grineren! Sure gamle stoddere 😂 Æd jeres mad og hold jeres kæft 😂

    Tak for opskriften! Smagte fantastisk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 31, 2020 at 11:22 am

      Haha, dejligt du kunne bruge opskriften :)

      Svar
  2. Jørn skriver

    november 03, 2018 at 5:33 pm

    Alt for tykke skiver.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 02, 2018 at 10:58 am

      Det bestemmer man heldigvis helt selv når man skærer ud :-)

      Svar
  3. Kydzi21 skriver

    maj 14, 2012 at 1:26 pm

    Hvor mange Personer er det til??

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 15, 2012 at 10:15 pm

      Det er til ca. 4-5 personer.

      Svar
  4. John skriver

    maj 11, 2012 at 2:59 pm

    'Ligges i ovnfast fad....'
    Og på rigtig dansk hedder det:
    'Lægges i .......

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 15, 2012 at 10:14 pm

      Ja, det er jeg så dårlig til! Må prøve at stramme mig lidt an :-)

      Svar
    • angelina skriver

      december 30, 2017 at 7:37 pm

      Mange år siden din kommentar er fyret af,men herregud.!!! lægge eller ligge,du ved vel hvad der menes,??? stegen blev lækker

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required