Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Nem hverdagsmad

Krydret oksekød på spyd med hjemmebagt naan-brød

Udgivet: 12. aug 2011 · Opdateret: 30. jan 2024

Måske vil du også kunne lide mine opskrift på kyllingespyd, ovnkartofler og vandmelonsalat.

piskeris Grullo

Krydret oksekød på spyd med hjemmebagt naan-brød

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Krydret oksekød på spyd (15 stk.)

  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • 1 rød chili
  • 2 æg
  • 4 tsk. barbecuesauce
  • Salt
  • Peber
  • Paprika

Naan-brød (8 stk.)

  • 2½ dl lunkent vand
  • 30 g gær
  • 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel
  • 1 æg
  • 1 dl smeltet smør eller olie
  • 10 g salt
  • 10 g sukker
  • 650 g (reklamelink)hvedemel
  • (reklamelink)Lidt olivenolie til pensling
  • (reklamelink)Havsalt
  • Timian

Sådan gør du
 

Krydret oksekød på spyd

  • Løg, hvidløg og persille kommes i en blender og findeles. Chilien hakkes fint. Det hele blandes med farsen sammen med resten af ingredienserne. Farsen kan med fordel sættes i køleskabet i 30 min. Farsen fordeles på 15 træspyd, og steges på panden til de gennemstegte. (Ca. 15 min.) Spydene vendes undervejs, så de ikke brænder på.

Naan-brød

  • Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt fromage frais, æg, smeltet smør, salt og sukker - bland det godt. Rør melet i og ælt dejen til den er smidig og glat.Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 min.
  • Del dejen i 8 stykker og form hver af dem til dråbeformede brød. Tryk dem godt flade.
  • Pensl brødene med olivenolie og drys med havsalt og timian. Lad dem evt. stå og hæve i 20-30 min., hvis du har tid til at vente. Bag brødene i en 250 grader varm ovn i ca. 8-10 min.
  • Jeg lavede dobbeltportion - bare hvis I ikke synes jeres portion bliver lige så stor ;-)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1489 kcal | Kulhydrater: 133 g | Protein: 65 g | Fedt: 75 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Morten skriver

    september 19, 2016 at 6:12 am

    Super opskrift, der smagte dejligt. Tusind tak for inspirationen

    Svar
  2. Louise skriver

    august 17, 2011 at 8:36 pm

    Det lyder godt. Jeg synes også de var fantastiske. Jeg har faktisk frosset noget af dejen ned. Det glæder jeg mig til at afprøve ;-)

    Svar
  3. Simone skriver

    august 16, 2011 at 7:14 pm

    Har lige bagt dine naanbrød, med stor succes! (: Mums, hvor var de gode.

    //Simone.

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required