• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk » Brød

    Krydret oksekød på spyd med hjemmebagt naan-brød

    Udgivet: aug 12, 2011 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    piskeris Chestnut

    Krydret oksekød på spyd med hjemmebagt naan-brød

    4 personer

    Ingredienser

    Krydret oksekød på spyd (15 stk.)

    • 1 kg hakket oksekød
    • 1 stort løg
    • 3 fed hvidløg
    • 1 bundt persille
    • 1 rød chili
    • 2 æg
    • 4 tsk. barbecuesauce
    • Salt
    • Peber
    • Paprika

    Naan-brød (8 stk.)

    • 2½ dl lunkent vand
    • 30 g gær
    • 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel
    • 1 æg
    • 1 dl smeltet smør eller olie
    • 10 g salt
    • 10 g sukker
    • 650 g hvedemel
    • Lidt olivenolie til pensling
    • Havsalt
    • Timian
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    Krydret oksekød på spyd

    • Løg, hvidløg og persille kommes i en blender og findeles. Chilien hakkes fint. Det hele blandes med farsen sammen med resten af ingredienserne. Farsen kan med fordel sættes i køleskabet i 30 min. Farsen fordeles på 15 træspyd, og steges på panden til de gennemstegte. (Ca. 15 min.) Spydene vendes undervejs, så de ikke brænder på.

    Naan-brød

    • Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt fromage frais, æg, smeltet smør, salt og sukker - bland det godt. Rør melet i og ælt dejen til den er smidig og glat.Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 min.
    • Del dejen i 8 stykker og form hver af dem til dråbeformede brød. Tryk dem godt flade.
    • Pensl brødene med olivenolie og drys med havsalt og timian. Lad dem evt. stå og hæve i 20-30 min., hvis du har tid til at vente. Bag brødene i en 250 grader varm ovn i ca. 8-10 min.
    • Jeg lavede dobbeltportion - bare hvis I ikke synes jeres portion bliver lige så stor ;-)

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1489 kcal | Kulhydrater: 133 g | Protein: 65 g | Fedt: 75 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    « Lækre kanelsnurrer og kanelsnegle
    Hjemmelavet jordbærtærte »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Morten

      september 19, 2016 at 6:12 am

      Super opskrift, der smagte dejligt. Tusind tak for inspirationen

      Svar
    2. Louise

      august 17, 2011 at 8:36 pm

      Det lyder godt. Jeg synes også de var fantastiske. Jeg har faktisk frosset noget af dejen ned. Det glæder jeg mig til at afprøve ;-)

      Svar
    3. Simone

      august 16, 2011 at 7:14 pm

      Har lige bagt dine naanbrød, med stor succes! (: Mums, hvor var de gode.

      //Simone.

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her