• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Kyllingespyd, ovnkartofler og vandmelonsalat

    Udgivet: aug 6, 2010 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    dsc
    ikon piskeris Chestnut

    Kyllingespyd, ovnkartofler og vandmelonsalat

    3 personer

    Udstyr (reklamelink)

    • 7 grillspyd
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Kyllingespyd

    • 2 store kyllingefileter skåret i tern
    • 40 g rapsolie
    • 50 g soyasauce
    • 10 g ketchup
    • 5 g honning
    • 1 rød chili finthakket
    • 4 fed hvidløg

    Ovnkartofler

    • 650 g kartofler
    • 5 g olivenolie
    • salt
    • barbecuekrydderi

    Sådan gør du
     

    Kyllingespyd

    • Alle ingredienserne undtagen kyllingen blandes sammen til en marinade. Kyllingefileterne skæres i tern og vendes i marinaden. Kyllingestykkerne sættes på spyd, lægges i et fad og resten af marinaden hældes over og de står og trækker i køleskabet i så lang tid man har. Gerne nogle timer. Spydene ligges på en rist, men en bageplade under, og kommes i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. eller til de er gennemstegte.

    Ovnkartofler

    • Kartoflerne skrabes (eller skrælles) og vaskes, og skæres i mindre stykker. Ligges i et ovnfast fad og der hældes lidt olivenolie over og krydres med salt og barbecue. Stilles i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 min.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 455 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 31 g | Fedt: 18 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
     
     
    Marinaden
     
    Kyllingestykkerne vendes i marinaden og sættes på spyd
     
    Resten af marinaden hældes over spydene
     
    Spydene har trukket i marinaden i nogle timer
     
    Kartoflerne inden de kom i ovnen
     
    De færdige ovnkartofler
     
    De færdige kyllingespyd
     
    Vandmelonsalat
    « Kødsauce med hakket kylling og pasta
    Nemme morgenboller »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Ditte

      september 07, 2017 at 9:47 pm

      Hej Louise, det ser vildt lækkert ud:) kan kyllingen godt ligge i marinaden natten over? Eller bliver den for gennemtrængende smagen?
      Vh Ditte

      Svar
      • Louise Dam

        september 23, 2017 at 11:10 pm

        Det kan den sagtens :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her