cbabbf b

Tapas er super lækkert. En masse små lækre retter som man kan sidde og nippe af hele aftenen. Det er bare helt perfekt. Når man laver et godt tapasbord så skal der efter min mening gerne både være noget lune og nogle kolde retter. Det her er mit bud på en af de lune retter. Men hvis man vil kan man også sagtens servere det koldt. Det er en ret simpel ret, og den kan sagtens laves i god tid og så eventuelt lige lunes. Hvis du har brug for inspiration til hvad du ellers kan servere som tapas. Så finder du alle mine tapasopskrifter her.

ikon piskeris Chestnut

Små kødboller i tomatsauce

6 personer
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg finthakket
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½-1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1 fed hvidløg presset

Sådan gør du
 

  • Bland hakket oksekød sammen med det finthakkede løg, æg og salt/peber. Du kan eventuelt tilsætte andre krydderier, hvis du har lyst.
  • Form små kødboller af farsen og steg dem på en varm pande med lidt olie på. Vend dem jævnligt så de ikke får en alt for hård skorpe.
  • Mens kødbollerne steger laver du sauce.
  • I en lille gryde blandes de hakkede tomater, salt, sukker, tørret basilikum og hvidløg. Lad det småsimre i cirka 15 minutter.
  • Hæld saucen over i panden til kødbollerne eller server det hele i et fad

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 232 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 15 g | Fedt: 17 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften