• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tapas

    Små kødboller i tomatsauce

    Udgivet: maj 30, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cbabbf b

    Tapas er super lækkert. En masse små lækre retter som man kan sidde og nippe af hele aftenen. Det er bare helt perfekt. Når man laver et godt tapasbord så skal der efter min mening gerne både være noget lune og nogle kolde retter. Det her er mit bud på en af de lune retter. Men hvis man vil kan man også sagtens servere det koldt. Det er en ret simpel ret, og den kan sagtens laves i god tid og så eventuelt lige lunes. Hvis du har brug for inspiration til hvad du ellers kan servere som tapas. Så finder du alle mine tapasopskrifter her.

    cbabbf b

    Små kødboller i tomatsauce

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    6 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 500 g hakket oksekød
    • 1 løg finthakket
    • 1 æg
    • Salt og peber
    • 1 dåse hakkede tomater
    • ½-1 tsk salt
    • 1 tsk sukker
    • 2 tsk tørret basilikum
    • 1 fed hvidløg presset
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland hakket oksekød sammen med det finthakkede løg, æg og salt/peber. Du kan eventuelt tilsætte andre krydderier, hvis du har lyst.
    • Form små kødboller af farsen og steg dem på en varm pande med lidt olie på. Vend dem jævnligt så de ikke får en alt for hård skorpe.
    • Mens kødbollerne steger laver du sauce.
    • I en lille gryde blandes de hakkede tomater, salt, sukker, tørret basilikum og hvidløg. Lad det småsimre i cirka 15 minutter.
    • Hæld saucen over i panden til kødbollerne eller server det hele i et fad

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 232 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 15 g | Fedt: 17 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Følg mig på Instagram
    « Lakridstrøfler med hvid chokolade
    Træstammer »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her