• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kødboller med mozzarella

    Udgivet: aug 17, 2014 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    aecae b

    Dette er bare en super lækker ret, lækre kødboller med fyld af cremet mozzarella. I denne version har jeg lavet en hjemmelavet tomatsauce og servet sammen med en hjemmelavet pasta. Men det kunne ligeså godt være en købt tomatsauce og købt frisk pasta, og så er der bare en virkelig hurtig omgang aftensmad hjemme.

    ikon piskeris Chestnut

    Kødboller med mozzarella

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Kødbollerne

    • 500-600 g hakket svin/kalv eller svinekød
    • 1 æg
    • 3 spsk rasp
    • 2 spsk hvedemel
    • 2 tsk salt
    • Peber efter smag
    • 125 g frisk mozzarella

    Tomatsauce

    • 2 dåse hakkede tomater
    • 2 fed hvidløg
    • 2 tsk sukker
    • 2 tsk salt
    • 2 tsk balsamico
    • 2 tsk tørret oregano

    Serveres med frisk pasta eller hjemmelavet pasta.

      Sådan gør du
       

      • Kødbollerne
      • Rør en fars af kødet, ægget, rasp, mel og salt og peber. Form farsen til 10 store kødboller. Lav en fordybning i kødbollerne. Skær mozarellaen i 10 mindre stykker og lig et stykke i hver fordybning. Form farsen tæt rundt om mozarellaen. Steg kødbollerne i lidt olie på en pande ved middel varme til de er gennemstegt.
      • Tomatsaucen
      • Alle ingredienser blandes i en gryde. Lad saucen simre i 30-60 minutter. Blend til sidst saucen igennem med en stavblender.

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 495 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 31 g | Fedt: 35 g
      Bedøm denne opskrift:
      ingen anmeldelser endnu
      Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

      Kødboller med mozarella  (1)Kødboller med mozarella  (2)Kødboller med mozarella  (3)Kødboller med mozarella  (5)Kødboller med mozarella  (6)

       

      Af Louise Dam

      Skrevet af: Louise DamHakkede tomater, Hakket svinekød, Hvidløg, MozzarellaKategori: Aftensmad, Efterår, Nem mad, Svinekød

      Følg mig på Instagram
      « Kartoffelsalat med avokado, citron og karse
      Flettede flutes med solsikkekerner »

      Læserinteraktioner

      Kommentarer

      1. Anna

        marts 21, 2013 at 8:09 am

        Hold da op hvor ser de lækre ud de kødboller! Det skal prøves :-)

        Svar

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise

      Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      NYE OPSKRIFTER

      • Hårdkogte æg
      • Cookies i airfryer
      • Øllebrødsboller
      • Rosenkål i airfryer
      • Pistacieis
      • Øllebrød

      POPULÆRE OPSKRIFTER

      • Gulerodskage med ostecreme
      • Syltede rødløg
      • Bananpandekager
      • Indisk dahl
      • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
      Køb airfryer her