
Dette er bare en super lækker ret, lækre kødboller med fyld af cremet mozzarella. I denne version har jeg lavet en hjemmelavet tomatsauce og servet sammen med en hjemmelavet pasta. Men det kunne ligeså godt være en købt tomatsauce og købt frisk pasta, og så er der bare en virkelig hurtig omgang aftensmad hjemme.
Kødboller med mozzarella
Ingredienser
Kødbollerne
Tomatsauce
- 2 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk balsamico
- 2 tsk tørret oregano
Serveres med frisk pasta eller hjemmelavet pasta.
Sådan gør du
- Kødbollerne
- Rør en fars af kødet, ægget, rasp, mel og salt og peber. Form farsen til 10 store kødboller. Lav en fordybning i kødbollerne. Skær mozarellaen i 10 mindre stykker og lig et stykke i hver fordybning. Form farsen tæt rundt om mozarellaen. Steg kødbollerne i lidt olie på en pande ved middel varme til de er gennemstegt.
- Tomatsaucen
- Alle ingredienser blandes i en gryde. Lad saucen simre i 30-60 minutter. Blend til sidst saucen igennem med en stavblender.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise DamHakkede tomater, Hakket svinekød, Hvidløg, MozzarellaKategori: Aftensmad, Efterår, Nem mad, Svinekød
Anna
Hold da op hvor ser de lækre ud de kødboller! Det skal prøves :-)