
Melon med parmaskinke passer helt perfekt sammen og det er den perfekt snack eller super lette forret. Man kan servere sin melon og parmaskinke på flere forskellige måder. Jeg valgte at skære melonen i tern og så vikle mindre stykker parmaskinke omkring stykket. Til sidst kom der en tandstik igennem. Mine små melon/parma spyd blev serveret til en lækker tapasaften. Du kan finde mange flere tapasopskrifter her.
📖 Opskrift
Melon og parmaskinke
Ingredienser
- 1 cantaloupe melon den er grøn med net og orange indeni
- 6 skiver parmaskinke
- Tandstikker
Sådan gør du
- Halver melonen og skrab kernerne ud med en spiseske.
- Fjern skrællen fra melonen.
- Skær melonen i store tern. De skal være i kuber på cirka 2,5-3 cm.
- Skær hvert stykke parmaskinke i 4 stykker.
- Fold et lille stykke parmaskinke rundt omkring hvert stykke melon.
- Sæt til sidst en tandstik igennem hvert stykke melon med parmaskinke.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamKategori: Forret til nytår, Forretter, Hovedret til nytår, Nytår, Snacks til nytårstalen, Tapas
Line
Åhh det smager bare SÅ godt!!
Og ser super indbydende ud!! MUMS!
Louise Dam
Mange tak Line, ja det er nemlig super godt!