Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Forretter

Melon med skinke

Udgivet: 3. maj 2015 · Opdateret: 29. aug 2024

Melon med skinke

Der er noget helt særligt ved kombinationen af saftig melon og delikat parmaskinke – en enkel ret, der rammer den helt rigtige balance mellem det søde og det salte. Denne opskrift er perfekt som forret med melon og skinke og kræver kun 2 ingredienser, men leverer masser af smag.

Hvis du leder efter en skøn tilføjelse til dit tapasbord, er melon med skinke et oplagt valg. Den passer perfekt sammen med andre småretter og det er uden tvivl noget alle kan lide. Uanset om det er til en middag med venner eller en hyggelig aften derhjemme, så er denne opskrift en sikker vinder.

piskeris Grullo

Melon og parmaskinke

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 24 stk.
Forb. tid 23 minutter min
Samlet tid 23 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 cantaloupe melon, den er grøn med net og orange indeni
  • 6 skiver parmaskinke
  • Tandstikker

Sådan gør du
 

  • Halver melonen og skrab kernerne ud med en spiseske.
  • Fjern skrællen fra melonen.
  • Skær melonen i store tern. De skal være i kuber på cirka 2,5-3 cm.
  • Skær hvert stykke parmaskinke i 4 stykker.
  • Fold et lille stykke parmaskinke rundt omkring hvert stykke melon.
  • Sæt til sidst en tandstik igennem hvert stykke melon med parmaskinke.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 12 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Man kan servere sin melon og parmaskinke på flere forskellige måder. Jeg valgte at skære melonen i tern og så vikle mindre stykker parmaskinke omkring stykket. Til sidst kom der en tandstik igennem. De små spyd med melon og parmaskinke er perfekte til en lækker tapasaften eller som en nem forret. Du kan finde mange flere tapasopskrifter her.

Tips til opskriften

Prøv også at komme en lille kugle mozzarella sammen med din melon og skinke. Her kan du f.eks. lave små kugler af din melon og sætte det hele på et spyd.

Du kan bruge flere forskellige typer melon til opskriften. Jeg synes, at cantaloupe melonen er skøn og meget sød, men du kan også sagtens bruge en honningmelon eller en galiamelon.

Parmaskinke
Melon med skinke
Melon med parmaskinke
Melon med parmaskinke

Kommentarer

  1. Line skriver

    maj 03, 2015 at 12:21 pm

    Åhh det smager bare SÅ godt!!
    Og ser super indbydende ud!! MUMS!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 04, 2015 at 9:16 pm

      Mange tak Line, ja det er nemlig super godt!

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required