edaa b

Melon med parmaskinke passer helt perfekt sammen og det er den perfekt snack eller super lette forret. Man kan servere sin melon og parmaskinke på flere forskellige måder. Jeg valgte at skære melonen i tern og så vikle mindre stykker parmaskinke omkring stykket. Til sidst kom der en tandstik igennem. Mine små melon/parma spyd blev serveret til en lækker tapasaften. Du kan finde mange flere tapasopskrifter her.

ikon piskeris Chestnut

Melon og parmaskinke

24 stk.
Forb. tid 23 min
Samlet tid 23 min

Ingredienser

  • 1 cantaloupe melon den er grøn med net og orange indeni
  • 6 skiver parmaskinke
  • Tandstikker

Sådan gør du
 

  • Halver melonen og skrab kernerne ud med en spiseske.
  • Fjern skrællen fra melonen.
  • Skær melonen i store tern. De skal være i kuber på cirka 2,5-3 cm.
  • Skær hvert stykke parmaskinke i 4 stykker.
  • Fold et lille stykke parmaskinke rundt omkring hvert stykke melon.
  • Sæt til sidst en tandstik igennem hvert stykke melon med parmaskinke.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 12 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Melon og parmaskinke
Melon og parmaskinke
Melon og parmaskinke
Melon og parmaskinke

 

Skrevet af: Louise DamKategori: Forret til nytår, Forretter, Hovedret til nytår, Nytår, Snacks til nytårstalen, Tapas

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften