bcdca b

Har du nogensinde købt rugbrødschips i supermarkedet? De smager super godt! Men første gang jeg smagte dem tænkte jeg også med det samme at det måtte kunne laves nemt selv. Så jeg gik igang I køkkenet, og det var faktisk virkelig nemt at lave hjemmelavede rugbrødschips, og jeg vil faktisk vove at påstå at det er hurtigere at lave dem selv end at gå ned i supermarkedet at købe dem.

ikon piskeris Chestnut

Rugbrødschips

2 glas
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

Sådan gør du
 

  • Skær rugbrødet i så tynde skiver som du kan.
  • Skær rugbrødsskiverne ud i små trekanter.
  • Fordel rugbrødstrekanterne på en bageplade med bagepapir. De skal ligge i ét lag, så brug eventuelt flere bageplader.
  • Drys med olivenolie (eller en anden olie) på rugbrødstrekanterne.
  • Drys med salt – gerne havsalt.
  • Sæt bagepladen i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv rugbrødschipsene 10-12 minutter.
  • Lad dine rugbrødschips køle ned og opbevar dem så i et tætlukket glas eller dåse.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 249 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 8 g | Fedt: 3 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips

 

Skrevet af: Louise DamOlivenolie, Rugbrød, SaltKategori: Forret til nytår, Madpakker, Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften