• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost » Madpakker

    Rugbrødschips

    Udgivet: jun 14, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bcdca b

    Har du nogensinde købt rugbrødschips i supermarkedet? De smager super godt! Men første gang jeg smagte dem tænkte jeg også med det samme at det måtte kunne laves nemt selv. Så jeg gik igang I køkkenet, og det var faktisk virkelig nemt at lave hjemmelavede rugbrødschips, og jeg vil faktisk vove at påstå at det er hurtigere at lave dem selv end at gå ned i supermarkedet at købe dem.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Rugbrødschips

    2 glas
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 10 min
    Samlet tid 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • ¼ rugbrød som ikke er skiveskåret
    • Olivenolie
    • Havsalt

    Sådan gør du
     

    • Skær rugbrødet i så tynde skiver som du kan.
    • Skær rugbrødsskiverne ud i små trekanter.
    • Fordel rugbrødstrekanterne på en bageplade med bagepapir. De skal ligge i ét lag, så brug eventuelt flere bageplader.
    • Drys med olivenolie (eller en anden olie) på rugbrødstrekanterne.
    • Drys med salt – gerne havsalt.
    • Sæt bagepladen i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv rugbrødschipsene 10-12 minutter.
    • Lad dine rugbrødschips køle ned og opbevar dem så i et tætlukket glas eller dåse.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 glas | Kalorier: 249 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 8 g | Fedt: 3 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips
    Opskrift på nemme sprøde rugbrødschips

     

    Skrevet af: Louise DamOlivenolie, Rugbrød, SaltKategori: Forret til nytår, Madpakker, Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen

    Følg mig på Instagram
    « Proteinpandekager
    Jigokudani Monkey Park »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Heidi schandorph

      juli 30, 2017 at 6:51 pm

      Jeg har lige lavet en portion. De smager såmænd godt. Men mange blev lidt seje. Ved du hvorfor ? Har de fået for meget/lidt...for meget olie eller lidt....

      Svar
      • Louise Dam

        august 06, 2017 at 6:11 pm

        Måske skulle de have haft lidt længere tid? Men jeg har faktisk aldrig prøvet de er blevet seje.

        Svar
    2. Sarah

      oktober 05, 2016 at 5:43 pm

      Kan man ikke bruge forskåret rugbrød?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 08, 2016 at 11:40 am

        Skiverne er desværre for tykke.

        Svar
      • Stine

        november 10, 2016 at 5:06 pm

        Jeg har altid brugt forskåret rugbrød 😊

        Svar
    3. Tina

      oktober 04, 2016 at 6:20 pm

      Mine chips er ikke sprøde dagen efter. Jeg har gjort som du skriver. På køkkenrulle efter de har været i ovnen. I tætsluttende bøtte efter nogle timer hvor de var kolde. De har heller ikke lagt i lag i bøtten. Men de var blevet seje istedet for sprøde :-(

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 11, 2016 at 10:27 pm

        Det lyder mærkeligt. Hvis det er en plastikbøtte du bruger kan du med fordel fore den med bagepapir. Ellers er det nok bedst med glas eller en kagedåse. Mine har altid holdt sig sprøde i mange dage.

        Svar
    4. Camilla Drabo

      september 21, 2016 at 2:52 pm

      Ved du hvor længe de kan holde sig sprøde? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        september 21, 2016 at 9:40 pm

        Jeg har haft dem stående i 14 dage hvor de stadig har været sprøde.

        Svar
        • Camilla Drabo

          september 23, 2016 at 5:19 pm

          Super (Y) Tak

          Svar
    5. Diana

      september 13, 2016 at 9:41 pm

      Hej Louise,
      Supersød video! Vi er også ret vilde med hjemmelavede rugbrødschips med alt mulige tilbehør. Og du har ret - de er så nemme at lave!
      Har du prøvet at bruge olivenolie på spray til dem? Det er meget nemmere og så fordeles olien mere jævnt. Jeg har købt min olivenolie spraydåse i Irma.
      Kh Diana
      http://www.bydianawi.com

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 12:10 pm

        Tak for tippet, har faktisk en på spray så det må jeg prøve :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her