Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Sprøde rugbrødsstænger

Udgivet: 25. okt 2024 · Opdateret: 9. jan 2025

Sprøde rugbrødsstænger ()

Vi kender nok alle problemet med at rugbrød bliver tørt inden vi får det spist. Brug dine tørre rugbrødsrester til at lave denne lækre snack. Lav sprøde rugbrødsstænger, som du serverer sammen med en lækker dip. Så har du en nem og lækker snack. Selv min 5 årige datter er vild med dem!

piskeris Grullo

Sprøde rugbrødsstænger

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • rugbrød i skiver, tørt
  • (reklamelink)olivenolie, eller rapsolie
  • salt, flagesalt eller havsalt

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Skær rugbrødskiverne i stænger (hver skive cirka 6 stænger)
  • Kom dem på en bageplade med bagepapir.
  • Kom lidt olivenolie på. Jeg bruger en spray.
  • Drys med salt.
  • Kom dem ovnen og bag dem i cirka 20 minutter til de er helt sprøde.
  • Lad dem køle helt ned og servér dem eventuelt med en hummus eller anden dip til.

Video

Noter

Hvis dit rugbrød ikke er så tørt, så skal det have lidt længere tid i ovnen.
Kan tilberedes i airfryer. Giv dem blot cirka 15 minutter ved 180 grader. Sørg for at ryste kurven et par gange undervejs. Især hvis de ligger lidt i lag.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tips!

Prøv at servere dine rugbrødsstave sammen med en hjemmelavet hummus. Det synes jeg er super lækkert!

Rugbrødsstave i airfryer

Som alternativ til ovnen så kan du også tilberede dine sprøde rugbrødsstænger i airfryer. Giv dem blot cirka 15 minutter ved 180 grader. Sørg for at ryste kurven et par gange undervejs. Især hvis de ligger lidt i lag.

Brug dine rugbrødsrester

Brød er noget af det vi smider mest ud af. Der sker ofte det at brødet enten når at blive tørt eller muggent inden det bliver spist.

Hvis du har rugbrødsrester liggende, der er blevet tørre men ikke dårlige, så er der masser af ting du kan bruge dem til. F.eks. disse sprøde rugbrødsstænger eller rugbrødsstave.

Hvis du ikke har så mange rugbrødsrester så kan du fryse dem ned så komme mere i bøtten eller posen når du har flere rester af rugbrød.

Du kan også lave rugbrødschips, rugbrødspanini, øllebrød, øllebrødsboller.

Sprøde rugbrødsstave

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required