• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fisk

    Dybstegte rejer

    Udgivet: feb 13, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    af b

    Disse lækre og sprøde dybstegte rejer laver vi altid når vi laver hjemmelavet sushi. De kommer indeni vores makiruller sammen med en lækker chilimayonnaise. Det er de bedste makiruller man kan lave synes jeg. Men udover at de kommer indeni sushien så er de også fantastiske bare at snacke lidt ved siden af. Her kan de igen med fordel dyppes i lidt chilimayonnaise eller måske en sød chilisauce.

    ikon piskeris Chestnut

    Dybstegte rejer

    1 portion
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 200 g store rejer - de kan enten være kogte eller ukogte
    • Pankorasp
    • Hvedemel
    • 1 æg
    • Salt og peber
    • Ca. ½ liter smagsneutral olie f.eks. solsikkeolie

    Sådan gør du
     

    • Find 3 dybe tallerkner frem.
    • I den ene hældes lidt pankorasp blandet med lidt salt og peber, i den anden hvedemel og i den tredje 1 sammenpisket æg.
    • Rengør rejerne grundigt og fjern halen.
    • Vend nu først rejerne i melet, så ægget og tilsidst i pankoraspen.
    • Opvarm olien i en gryde. Den skal op på cirka 180 grader. Prøv med enden af en tændstik, hvis olien syder omkring den burde olien være klar. Eller du kan måle med et sukkertermometer.
    • Når olien er klar ligger du et par rejer i olien og lader dem ligge der til de er fine og gyldne.
    • Tag rejerne op af den varme olie og læg dem på en tallerken med lidt køkkenrulle på der kan suge overskydende fedtstof.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 portion | Kalorier: 233 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 46 g | Fedt: 5 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Dybstegte rejer
    Dybstegte rejer
    Dybstegte rejer
    Dybstegte rejer
    Dybstegte rejer

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Fisk, Snacks, Tapas

    Følg mig på Instagram
    « Laksetapas med agurk og flødeost
    Mini æbletærter med crumble »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Hannah

      august 31, 2017 at 12:23 pm

      Gør det nogen forskel i smag eller konsistens om rejerne er kogte eller ej? :)

      Svar
      • Louise Dam

        september 05, 2017 at 4:30 pm

        Det tror jeg ikke umiddelbart.

        Svar
        • Monika

          januar 06, 2021 at 12:03 pm

          De kogte tåler mindre varme og kortere tid, mens de rå tåler lidt mere uden at de bliver tørre.

          Svar
          • Louise Dam

            januar 14, 2021 at 9:58 am

            Tak! :-)

            Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her