Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fisk

Dybstegte rejer

Udgivet: 13. feb 2016 · Opdateret: 30. jan 2024

af b

Disse lækre og sprøde dybstegte rejer laver vi altid når vi laver hjemmelavet sushi. De kommer indeni vores makiruller sammen med en lækker chilimayonnaise. Det er de bedste makiruller man kan lave synes jeg. Men udover at de kommer indeni sushien så er de også fantastiske bare at snacke lidt ved siden af. Her kan de igen med fordel dyppes i lidt chilimayonnaise eller måske en sød chilisauce.

Du kan også se min opskrift på avocado med rejer og crispy og spicy rejer.

piskeris Grullo

Dybstegte rejer

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1 portion
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g store rejer - de kan enten være kogte eller ukogte
  • Pankorasp
  • (reklamelink)Hvedemel
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • Ca. ½ liter smagsneutral olie f.eks. solsikkeolie

Sådan gør du
 

  • Find 3 dybe tallerkner frem.
  • I den ene hældes lidt pankorasp blandet med lidt salt og peber, i den anden hvedemel og i den tredje 1 sammenpisket æg.
  • Rengør rejerne grundigt og fjern halen.
  • Vend nu først rejerne i melet, så ægget og tilsidst i pankoraspen.
  • Opvarm olien i en gryde. Den skal op på cirka 180 grader. Prøv med enden af en tændstik, hvis olien syder omkring den burde olien være klar. Eller du kan måle med et sukkertermometer.
  • Når olien er klar ligger du et par rejer i olien og lader dem ligge der til de er fine og gyldne.
  • Tag rejerne op af den varme olie og læg dem på en tallerken med lidt køkkenrulle på der kan suge overskydende fedtstof.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 233 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 46 g | Fedt: 5 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Dybstegte rejer
Dybstegte rejer
Dybstegte rejer
Dybstegte rejer
Dybstegte rejer

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Hannah skriver

    august 31, 2017 at 12:23 pm

    Gør det nogen forskel i smag eller konsistens om rejerne er kogte eller ej? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 05, 2017 at 4:30 pm

      Det tror jeg ikke umiddelbart.

      Svar
      • Monika skriver

        januar 06, 2021 at 12:03 pm

        De kogte tåler mindre varme og kortere tid, mens de rå tåler lidt mere uden at de bliver tørre.

        Svar
        • Louise Dam skriver

          januar 14, 2021 at 9:58 am

          Tak! :-)

          Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required