• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fisk

    Crispy og spicy rejer

    Udgivet: feb 27, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dda b

    Disse crispy og spicy rejer er helt fantastiske! Jeg lover at du ikke kan stoppe med at spise når du først er gået igang. Især er de lækre sammen med den søde chilisauce. Saucen er rent faktisk så god at jeg kunne overveje bare at spise den med en ske.. Rejerne er helt lækre sprøde og med et hint af chili. Du kan servere rejerne som en forret, en snack eller som en del af en hovedret.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Crispy og spicy rejer

    3 personer
    Forb. tid 30 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Rejerne

    • Smagsneutral olie til stegning
    • 2,5 dl kærnemælk
    • 100 g hvedemel
    • 50 g majsstivelse
    • 1 æg
    • 1 spsk chilisauce
    • salt og peber
    • 75 g pankorasp
    • ½ tsk løgpulver
    • ½ tsk hvidløgspulver
    • ½ tsk tørret basilikum
    • ½ tsk tørret oregano
    • 450 g medium/store rejer. Tigerrejer eller lignende. De kan både være rå eller kogte

    Saucen

    • 3 spsk mayonnaise
    • 2 spsk sød chilisauce
    • 1 spsk honning
    • 1 tsk riseddike eller anden eddike

    Sådan gør du
     

    • Start med at lave saucen. Bland mayonnaise, sød chilisauce, honning og riseddike sammen i en lille skål. Sæt saucen på køl indtil du skal spise.
    • I en stor skål blander du kærnemælk, mel, majsstivelse, æg, chilisauce, salt og peber.
    • I en anden skål blandes pankoraspen, løgpulver, hvidløgspulver, basilikum, oregano, salt og peber.
    • Sørg for at rense alle rejerne grundigt og pille alle skallerne af.
    • Bland alle rejerne i skålen med kærnemælksblandingen.
    • Vend nu alle rejerne i pankoblandingen.
    • Opvarm olien i en gryde.
    • Når olien er nået op på cirka 180 grader begynder du at lægge rejerne i olien. De er færdige efter cirka 2 minutter, når de er gyldne og crispy.
    • Læg de færdige rejer på en tallerken med køkkenrulle på.
    • Server rejerne sammen med saucen

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet på damndelicious.net

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 554 kcal | Kulhydrater: 73 g | Protein: 42 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Crispy og spicy rejer (1)
    Crispy og spicy rejer (2)
    Crispy og spicy rejer (3)
    Crispy og spicy rejer (4)
    Crispy og spicy rejer (5)
    Crispy og spicy rejer (6)
    Crispy og spicy rejer (8)
    Crispy og spicy rejer (9)
    Crispy og spicy rejer (10)

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Fisk, Forret til nytår, Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen, Tapas

    Følg mig på Instagram
    « Bent brandt - porcelæn og andre lækkerier
    Guide - Sådan sliber du en kniv »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      juni 08, 2017 at 7:16 pm

      Kan man spise dem kolde? - Alternativt varme dem op igen, hvis man laver dem om formiddagen? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 09, 2017 at 7:58 pm

        Nej, det tror jeg ikke. Men jeg har ikke prøvet.

        Svar
    2. Anne

      august 26, 2016 at 9:20 am

      det ser virkelig lækkert ud, det må jeg hellere prøve. Men jeg har aldrig prøvet at "friture" stege før. Hvilken olie skal man bruge, kan man f.eks. bruge oliven olie?

      Svar
      • Louise Dam

        august 26, 2016 at 4:44 pm

        Olivenolie er ikke godt til det. Jeg vil anbefale solsikkeolie eller rapsolie til det.

        Svar
    3. Annette

      august 19, 2016 at 2:36 pm

      Hej - kan man bruge alm mælk istedet for kærnemælk?

      Svar
      • Louise Dam

        august 26, 2016 at 4:46 pm

        Det kan man muligvis godt, men jeg har ikke prøvet det.

        Svar
    4. Maja k

      marts 09, 2016 at 9:19 pm

      Vil man evt kunne lave dem med kylling i stedet for? Eller tror du det bliver dumt? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        marts 12, 2016 at 3:36 pm

        Det tror jeg faktisk ville blive meget lækkert :-)

        Svar
    5. Lisa

      januar 05, 2016 at 11:01 pm

      De ser rigtig lækre ud, er der et alternativ til pankorasp ? har været en del steder og har ikke haft held til at finde det ;o/

      Svar
      • Louise Dam

        januar 05, 2016 at 11:25 pm

        Hej Lisa.
        Jeg kan se at klidmoster har en opskrift på hjemmelavet pankorasp: http://klidmoster.dk/2011/08/hjemmelavet-panko-rasp.html

        Svar
        • Lisa

          januar 06, 2016 at 11:07 pm

          mange tak ;o)

          Svar
    6. Pia Carlsen

      marts 03, 2015 at 9:51 pm

      Hvilke rejer er det du bruger, og de skal være rå eller hvad :)? - Det ser rigtigt lækkert ud!

      Svar
      • Louise Dam

        marts 03, 2015 at 10:48 pm

        Hej Pia
        Jeg har brugt sorte rå tigerrejer. Du kan også godt bruge tigerrejer der er kogte i forvejen. Jeg opdaterer lige opskriften :-)

        Svar
    7. Christina Elisabeth

      februar 28, 2015 at 4:13 pm

      Det ser alt for lækkert ud! Det må jeg kaste mig ud!! :)

      KH http://christinaelisabeth.bloggersdelight.dk

      Svar
      • Louise Dam

        februar 28, 2015 at 5:36 pm

        Ja, gør endelig det Christina! :-)

        Svar
    8. Pernille

      februar 27, 2015 at 11:41 am

      Mums de ser virkelig lækre ud!!! Dem må jeg prøve en dag, haps :)
      http://www.pernille-weidich.dk

      Svar
      • Louise Dam

        februar 28, 2015 at 11:40 am

        Ja, det må du endelige gøre Pernille! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hjemmelavet softice ()
      Hjemmelavet softice
    • Mørdej
      Mørdej
    • Appelsinsauce til risalamande
      Appelsinsauce til risalamande
    • Bagte rabarber med mascarponecreme ()
      Bagte rabarber med mascarponecreme
    • Surdejspandekager ()
      Surdejspandekager
    • Toast med æg ()
      Toast med æg

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788