• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tapas

Dadler med bacon

Louisex
Ændret: aug 28, 2024 · Udgivet: jan 24, 2015 af Louise Dam · 6 Kommentarer

Dadler med bacon

Første gang jeg hørte om dadler med bacon synes jeg det lød ret mærkeligt. Men faktisk så passe den salte bacon og de søde dadler overraskende godt sammen. De er den helt perfekte lille snack og de er især helt perfekte på tapasbordet. Dadler med bacon er meget nemme at lave og de kræver kun 2 ingredienser - nemlig bacon og dadler. Baconen vikles så bare omkring dadlerne og så skal de en tur i ovnen. Man kan både spise dem kolde og lune.

piskeris Grullo

Dadler med bacon

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 25 stk
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 pakker bacon i skiver
  • 25 (reklamelink)dadler

Sådan gør du
 

  • Udsten alle dadlerne.
  • Halver baconskiverne og rul en halv baconskive rundt om hver dadel. Afslut med en tandstik.
  • Sæt dadlerne i et ovnfast fad og stil det i ovnen ved 200 grader til baconen er blevet gylden/sprød. Det tager cirka 25 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 3456 kcal | Kulhydrater: 450 g | Protein: 11 g | Fedt: 200 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tips til opskriften

Forbered dadlerne i god tid ved at vikle baconen omkring dadlerne og kom dem i køleskabet. Lige inden de skal serveres skal de så blot i ovnen.

Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon
Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon
Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon
Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon
Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon

Kommentarer

  1. Dorthe skriver

    marts 01, 2018 at 10:22 pm

    Hej. Hvor længe holder de sig gode? Bliver baconen kedelig hvis de laves en eller to dage før serveringen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 15, 2018 at 7:06 pm

      Jeg ville nok bare gøre dem klar og så sætte dem i ovnen op til at de skal spises.

      Svar
  2. Susan skriver

    januar 26, 2015 at 11:51 am

    Mmh det er virkelig lækkert! Dadler med bacon er altid et fast inventar, når vi får tapas :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 26, 2015 at 4:23 pm

      Jeg er også helt vild med dem! :-)

      Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.