• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Snacks

    Dadler med bacon

    Udgivet: jan 24, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    edfadc b

    Første gang jeg hørte om dadler med bacon synes jeg det lød ret mærkeligt. Men faktisk så passe den salte bacon og de søde dadler overraskende godt sammen. De er den helt perfekte lille snack og de er især helt perfekte på tapasbordet. Dadler med bacon er meget nemme at lave og de kræver kun 2 ingredienser - nemlig bacon og dadler. Baconen vikles så bare omkring dadlerne og så skal de en tur i ovnen. Man kan både spise dem kolde og lune.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Dadler med bacon

    Opskrift af Louise Dam
    Forb. tid 45 minutter min
    Samlet tid 45 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 pakker bacon i skiver
    • 25 dadler

    Sådan gør du
     

    • Udsten alle dadlerne.
    • Halver baconskiverne og rul en halv baconskive rundt om hver dadel. Afslut med en tandstik.
    • Sæt dadlerne i et ovnfast fad og stil det i ovnen ved 200 grader til baconen er blevet gylden/sprød. Det tager cirka 25 minutter.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 portion | Kalorier: 3456 kcal | Kulhydrater: 450 g | Protein: 11 g | Fedt: 200 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 2 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavede dadler med baconOpskrift på hjemmelavede dadler med baconOpskrift på hjemmelavede dadler med bacon
    Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon
    Opskrift på hjemmelavede dadler med bacon

     

    Skrevet af: Louise DamDadlerKategori: Forret til nytår, Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen, Tapas

    Følg mig på Instagram
    « Surdej - vejledning til opstart og vedlige
    Aubergineruller med ricotta og parmesan »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Dorthe

      marts 01, 2018 at 10:22 pm

      Hej. Hvor længe holder de sig gode? Bliver baconen kedelig hvis de laves en eller to dage før serveringen?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 15, 2018 at 7:06 pm

        Jeg ville nok bare gøre dem klar og så sætte dem i ovnen op til at de skal spises.

        Svar
    2. Susan

      januar 26, 2015 at 11:51 am

      Mmh det er virkelig lækkert! Dadler med bacon er altid et fast inventar, når vi får tapas :)

      Svar
      • Louise Dam

        januar 26, 2015 at 4:23 pm

        Jeg er også helt vild med dem! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788