• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Frokost » Pålæg

    Croissant med rejesalat

    Udgivet: mar 30, 2022 · Opdateret: mar 30, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her finder du en lækker opskrift på croissant med rejesalat. Det er lige, hvad det ser ud til at være: en croissant med fyld - i det her tilfælde en croissant med rejesalat. Det smager virkelig godt, og det er slet ikke så svært at lave en croissant med skaldyrsalat, som det ser ud til.

    Croissant med rejesalat

    For lige at slå det fast: du skal ikke bage dine egne croissanter i denne opskrift. Det kan du godt, men det gør jeg ikke selv. Jeg køber nogle gode frosne nogle, og dem bager jeg så. Efter de er afkølet fylder jeg dem med rejesalaten.

    Det er en meget nem croissant med rejesalat opskrift, som jeg har lavet her. Jeg har valgt at købe mig til croissanterne, da jeg synes, at de smager godt! Nogle kan sikkert godt lide at lave deres egne, og det skal man være velkommen til - det smager sikkert også vildt godt. Rejesalaten er dog lækker at lave selv, og den tager faktisk ikke så lang tid.

    Se også disse opskrifter:
    Croissant med hønsesalat | Æggesalat | Rejesalat

    En croissant med skaldyrsalat vil oftest blive servere til frokost, hvor det er meget almindeligt at servere dem til både påskefrokost, pinsefrokost og ikke mindst julefrokost. De kan også sagtens spises til aftensmad, til en omgang tapas eller endda også som forret.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Croissant med rejesalat

    Opskrift af Louise Dam
    4 personer
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 25 minutter min
    Tilb. tid 5 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 croissanter, f.eks. fra frost
    • 1 portion rejesalat

    Sådan gør du
     

    • Hvis du har købt frosne croissanter starter du med at bage de efter anvisningen på pakken.
    • Lad croissanterne køle af og skær dem så op ned igennem toppen, men uden at skære igennem bunden. Fyld dem så med rejesalaten.
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 3 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Bag for Børnetelefonen - Børns vilkår

    Tip til opskriften!

    • Hvis det skal gå rigtig stærkt kan du købe en god rejesalat og købe croissanterne. Så er det bare at skære croissanterne op og komme den købte rejesalat i.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg lave min croissant med rejesalat dagen før?

    Du kan sagtens lave selve rejesalaten dagen før, det tager den ikke skade af. Dog vil jeg råde dig til at bage og fylde croissanterne på selve dagen. Croissanterne kan godt blive tørre på anden dagen, og de holder bedst deres sprødhed, hvis man først fylder dem, når de skal spises.

    Kan jeg lave andre croissant med fyld?

    Ja, det kan du sagtens! Du kan i teorien fylde din croissant med lige præcis det, som du godt kan lide. Jeg har selv en anden opskrift på croissant med hønsesalat, som også smager godt. Ellers kan du lave en croissant med laksesalat, med æggesalat eller noget helt tredje.

    • Rejesalat
    • Croissant med rejesalat
    Følg mig på Instagram
    « Daim islagkage
    Påskemuffins »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788