Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Pålæg

Croissant med rejesalat

Udgivet: 30. mar 2022 · Opdateret: 30. mar 2022

Her finder du en lækker opskrift på croissant med rejesalat. Det er lige, hvad det ser ud til at være: en croissant med fyld - i det her tilfælde en croissant med rejesalat. Det smager virkelig godt, og det er slet ikke så svært at lave en croissant med skaldyrsalat, som det ser ud til.

Croissant med rejesalat

For lige at slå det fast: du skal ikke bage dine egne croissanter i denne opskrift. Det kan du godt, men det gør jeg ikke selv. Jeg køber nogle gode frosne nogle, og dem bager jeg så. Efter de er afkølet fylder jeg dem med rejesalaten.

Det er en meget nem croissant med rejesalat opskrift, som jeg har lavet her. Jeg har valgt at købe mig til croissanterne, da jeg synes, at de smager godt! Nogle kan sikkert godt lide at lave deres egne, og det skal man være velkommen til - det smager sikkert også vildt godt. Rejesalaten er dog lækker at lave selv, og den tager faktisk ikke så lang tid.

Se også disse opskrifter:
Croissant med hønsesalat | Æggesalat | Rejesalat

En croissant med skaldyrsalat vil oftest blive servere til frokost, hvor det er meget almindeligt at servere dem til både påskefrokost, pinsefrokost og ikke mindst julefrokost. De kan også sagtens spises til aftensmad, til en omgang tapas eller endda også som forret.

piskeris Grullo

Croissant med rejesalat

4.67 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 croissanter, f.eks. fra frost
  • 1 portion rejesalat

Sådan gør du
 

  • Hvis du har købt frosne croissanter starter du med at bage de efter anvisningen på pakken.
  • Lad croissanterne køle af og skær dem så op ned igennem toppen, men uden at skære igennem bunden. Fyld dem så med rejesalaten.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Hvis det skal gå rigtig stærkt kan du købe en god rejesalat og købe croissanterne. Så er det bare at skære croissanterne op og komme den købte rejesalat i.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg lave min croissant med rejesalat dagen før?

Du kan sagtens lave selve rejesalaten dagen før, det tager den ikke skade af. Dog vil jeg råde dig til at bage og fylde croissanterne på selve dagen. Croissanterne kan godt blive tørre på anden dagen, og de holder bedst deres sprødhed, hvis man først fylder dem, når de skal spises.

Kan jeg lave andre croissant med fyld?

Ja, det kan du sagtens! Du kan i teorien fylde din croissant med lige præcis det, som du godt kan lide. Jeg har selv en anden opskrift på croissant med hønsesalat, som også smager godt. Ellers kan du lave en croissant med laksesalat, med æggesalat eller noget helt tredje.

  • Rejesalat
  • Croissant med rejesalat

Comments

No Comments

4.67 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.