• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Frokost » Pålæg

    Rejesalat

    Udgivet: mar 21, 2022 · Opdateret: mar 21, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Rejesalat er en klassiker på det danske frokostbord. Her får du min opskrift på rejesalat, som du ret hurtigt kan lave, hvis du gerne vil have en god frokost. Det er en helt klassisk hjemmelavet rejesalat med asparges. Jeg synes, at asparges giver en god smag og en dejlig tekstur sammen med rejerne og dressingen.

    Rejesalat

    Rejesalat kender man ofte fra frokostbordet, hvor man vil putte det på et stykke rugbrød eller franskbrød. Det er virkelig lækkert at få det i en god sandwich sammen med noget salat og agurk. Den hjemmelavet rejesalat smager også godt, hvis man koger et æg og kommer det ovenpå sin mad.

    Selvom at rejesalat med asparges mest er kendt fra frokostbordet, så egner denne rejesalat sig også til forretter. Det er en kold pålægssalat, så derfor er det også en perfekt forret. Du kan servere det sammen med små blinis eller på et lækkert koldhævet brød med kærnemælk.

    Se også disse opskrifter:
    Hønsesalat | Tunsalat | Æggesalat

    Jeg kan også anbefale at lave en portion rejesalat med asparges, hvis man blot vil have en nem aftensmad og ikke gider at stå lang tid i køkkenet. Aftensmad behøver ikke altid at være varm mad - det kan også være kold og lækker mad.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Rejesalat

    Opskrift af Louise Dam
    4 personer
    Holdbarhed: 2 dage
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 15 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 300 g rejer, drænet vægt
    • ½ dl creme fraiche 38 %
    • 2 spsk mayonnaise
    • ½ citron, saften heraf
    • 1 bundt dild, hakket
    • salt og peber
    • 100 g aspargessnitter, drænet vægt

    Sådan gør du
     

    • Bland creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og hakket dild sammen i en skål.
    • Dræn rejerne fra væske og bland i dressingen sammen med aspargessnitterne, som også er drænet for væske.
    • Smag rejesalaten til med salt og peber.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 161 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 16 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 4 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Prøv at bruge din rejesalat i en croissant.

    Bag for Børnetelefonen - Børns vilkår

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvilke rejer skal man bruge til hjemmelavet rejesalat?

    Du kan bruge lige præcis de rejer, som du gerne vil. Jeg bruger dog nogle helt almindelige store rejer i lage. Hvis du vil have det ekstra lækkert kan du gå til en fiskehandler og få nogle store og lækre rejer.

    Hvilke asparges skal man bruge?

    Jeg bruger hvide asparges i min opskrift på rejesalat. Når du laver din rejesalat med asparges, kan du bare købe asparges på glas. Er du mere til de grønne, kan du også godt bruge dem.

    Kan jeg lave den dagen før?

    Ja, det kan du. Det gode ved pålægssalater er, at de godt kan laves dagen før. Så har du bedre tid til andre ting på dagen, når andre ting skal laves.

    Rejesalat
    Følg mig på Instagram
    « Wienerschnitzel
    Cheesecake med hindbærgelé »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788