• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost » Pålæg

    Croissant med hønsesalat

    Udgivet: mar 9, 2022 · Opdateret: mar 9, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her kan du få en lækker opskrift på en croissant med hønsesalat, så du selv kan prøve at lave en lækker croissant med fyld. For nogle kan det lyde mærkeligt, at man putter hønsesalat i croissant, men jeg lover dig, at det smager virkelig godt!

    Croissant med hoensesalat

    Man får det sprøde element fra croissanten, og den bløde og smagfulde hønsesalat spiller rigtig godt sammen med det sprøde. Det er en anderledes måde at spise sin hønsesalat på end blot at komme det oven på et stykke rugbrød, som vi normalt kender det.

    En croissant med hønsesalat ser desuden også meget festlig ud! De vil derfor pynte meget på et frokostbord, hvor der er en række andre pålægssalater serveret. Det vil nok være meget i øjenfaldende for langt de fleste, hvis de får serveret sådan en lækker croissant med fyld.

    Selvom de egner sig godt på frokostbordet, så er de også en god forret. Nogle serverer dem også som en del af et større tapasbord, så man kan i virkeligheden servere dem til mange forskellige ting. En croissant med fyld gør sig godt til flere forskellige anledninger.

    Se også disse opskrifter:
    Hønsesalat | Tunsalat | Æggesalat

    I denne opskrift på croissant med hønsesalat har jeg blot købt nogle croissanter på frost, som jeg så bager, inden at de bliver fyldt med den hjemmelavede hønsesalat. Dem bager jeg ofte et par timer før, så de har god tid til at køle helt ned. Imens de køler kan man forberede selve hønsesalaten.

    piskeris Chestnut

    Croissant med rejesalat

    4 personer
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 25 min
    Tilb. tid 5 min
    Samlet tid 30 min

    Ingredienser

    • 4 croissanter f.eks. fra frost
    • 1 portion rejesalat
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Hvis du har købt frosne croissanter starter du med at bage de efter anvisningen på pakken.
    • Lad croissanterne køle af og skær dem så op ned igennem toppen, men uden at skære igennem bunden. Fyld dem så med rejesalaten.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften

    • Jeg koger gerne en hel kylling, når jeg skal lave denne opskrift. Der er masser af god smag, og så kan man lave en lækker hønsekødssuppe ud af væsken. Du kan også godt bare koge kyllingebryst eller kyllingelår, hvis du synes det er nemmere.
    • Hvis du ikke er så meget til hønsesalat, men synes at det ser lækkert ud, så kan du sagtens udskifte hønsesalaten. Du kan enten bruge en æggesalat, rejesalat eller andre lignende pålægssalater. Det behøver med andre ord ikke at være hønsesalat i croissant, det kan også være rejesalat i croissant.
    • Hvis du vil servere dem som en del af et større frokostbord. Det kunne f.eks. være til en påskefrokost. Så vil jeg anbefale dig at købe minicroissanter til formålet.
    • Du kan selvfølgelig også købe en rigtig god hønsesalat f.eks. hos slagteren. Så er det en ultra nem frokostret!

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg lave dem dagen før?

    Det kan du godt ja, hvis du ikke har mulighed for at lave dem på dagen. Jeg vil anbefale at du laver hønsesalaten dagen før, og bager croissanterne og fylder dem på dagen. Croissanterne kan dog også godt bages dagen før. Men du skal vente med at fylde dem til lige inden de skal serveres så croissanterne ikke bliver bløde.

    Hvor kan man købe frosne croissanter?

    Jeg ved, at man kan købe nogle ret gode i Føtex og Bilka, hvor der er 4 styk i en pakke på frost. De smager virkelig godt. Alternativt kan du købe friske croissanter ved bageren eller helt prøve at bage dem selv, hvis du er til det!

    • Hoensesalat
    • Croissant med hoensesalat
    Følg mig på Instagram
    « Æggesalat
    Hjemmelavet pasta »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Piskeriset.dk

      marts 11, 2022 at 6:35 pm

      Total nostalgi <3

      Svar
      • Louise Dam

        april 06, 2022 at 10:05 am

        Ja, ikke? :-) Det smager SÅ godt!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her