Kartoffelsalat er perfekt til alle sommerens grillaftner, og denne karry kartoffelsalat er ingen undtagelse. Den lækre karrydressing og de sprøde salte kapers gør den virkelig lækker og frisk. Den passer perfekt som tilbehør til en lækkert stykke kød fra grillen. Du kan koge kartoflerne i god tid inden så de når at køle godt af, og det samme med dressingen. På den måde er det nemt lige at vende det hele sammen og så er det klart på ingen tid.
Karry kartoffelsalat med tomat og kapers
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 650 g nye kartofler
- 250 g cocktailtomater
- 1 rødløg
- 2 spsk (reklamelink)kapers
- 1,5 dl creme fraice, f.eks. 5 %
- ½ dl mayonnaise
- 1 spsk (reklamelink)dijonsennep
- 1-2 tsk (reklamelink)karrypulver
Sådan gør du
- Kog kartoflerne og lad dem køle af.
- Skyl cocktailtomaterne og skær dem i halve.
- Hak rødløget.
- Bland creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, karrypulver og kapers til en dressing.
- Bland det hele sammen i en skål og servér kartoffelsalaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 243 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 6 g | Fedt: 9 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Vinnie skriver
Spændende med en karry kartoffelsalat. Jeg undrer mig dog over, at der ikke skal karry i ???
Louise Dam skriver
Ha ha, ja det er da virkelig godt :-) Jeg har skrevet det på ingredienslisten nu :-)