
Opskrift på karry kartoffelsalat med tomat og kapers
3-4 personer
Forberedelsestid: ½ time
Samlet tid: 1 time
Ingredienser
650 g nye kartofler
250 g cocktailtomater
1 rødløg
2 spsk kapers
1,5 dl creme fraice (f.eks. 5 %)
½ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1-2 tsk karrypulver
1. Kog kartoflerne og lad dem køle af.
2. Skyl cocktailtomaterne og skær dem i halve.
3. Hak rødløget.
4. Bland creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, karrypulver og kapers til en dressing.
5. Bland det hele sammen i en skål og servér kartoffelsalaten.


Skrevet af: Louise DamCreme fraiche, Kapers, Karry, Kartofler, Rødløg, TomatKategori: Salat, Sommer, Tilbehør
Spændende med en karry kartoffelsalat. Jeg undrer mig dog over, at der ikke skal karry i ???
Ha ha, ja det er da virkelig godt :-) Jeg har skrevet det på ingredienslisten nu :-)