Karry kartoffelsalat med tomat og kapers

Karry kartoffelsalat med tomat og kapers

Kartoffelsalat er perfekt til alle sommerens grillaftner, og denne karry kartoffelsalat er ingen undtagelse. Den lækre karrydressing og de sprøde salte kapers gør den virkelig lækker og frisk. Den passer perfekt som tilbehør til en lækkert stykke kød fra grillen. Du kan koge kartoflerne i god tid inden så de når at køle godt af, og det samme med dressingen. På den måde er det nemt lige at vende det hele sammen og så er det klart på ingen tid.

ikon piskeris Chestnut

Karry kartoffelsalat med tomat og kapers

4 personer
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 650 g nye kartofler
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 rødløg
  • 2 spsk kapers
  • 1,5 dl creme fraice f.eks. 5 %
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1-2 tsk karrypulver

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne og lad dem køle af.
  • Skyl cocktailtomaterne og skær dem i halve.
  • Hak rødløget.
  • Bland creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, karrypulver og kapers til en dressing.
  • Bland det hele sammen i en skål og servér kartoffelsalaten.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 243 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 6 g | Fedt: 9 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

deacd b
ed b
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften