fdefa b

Waldorfsalat passer super godt sammen med vildtkød. Den kan både serveres til råvildt, fasaner, duer eller sammen med en lækker vildand/gråand. Salaten er nem at at lave og er næsten en slags frugtsalat :-) Der skal normalt bladselleri, men det er en af de eneste ting jeg bare ikke kan lide, så jeg udelader det.

ikon piskeris Chestnut

Waldorfsalat

2 personer
Forb. tid 20 min

Ingredienser

  • 100 g vindruer
  • 1 stort æble
  • 50 g valnødder
  • Evt. et par stængler bladselleri

Dressing

  • ½ dl piskefløde
  • ½ dl creme fraiche 18 %
  • ½-1 tsk sukker
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær vindruer i halve og æblet i tern.
  • Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
  • Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
  • Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
  • Vend dressingen rundt i salaten.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 384 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
Bedøm denne opskrift:
4 fra 4 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Waldorfsalat (1)
Waldorfsalat (2)
Waldorfsalat (3)
Waldorfsalat (4)

 

Skrevet af: Louise DamÆbler, Creme fraiche, Piskefløde, Valnødder, VindruerKategori: Buffet, Efterår, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften