• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Årstidens opskrifter » Efterår

    Waldorfsalat

    Udgivet: dec 7, 2017 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fdefa b

    Waldorfsalat passer super godt sammen med vildtkød. Den kan både serveres til råvildt, fasaner, duer eller sammen med en lækker vildand/gråand. Salaten er nem at at lave og er næsten en slags frugtsalat :-) Der skal normalt bladselleri, men det er en af de eneste ting jeg bare ikke kan lide, så jeg udelader det.

    fdefa b

    Waldorfsalat

    4 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 100 g vindruer
    • 1 stort æble
    • 50 g valnødder
    • Evt. et par stængler bladselleri

    Dressing

    • ½ dl piskefløde
    • ½ dl creme fraiche 18 %
    • ½-1 tsk sukker
    • Citronsaft
    • Salt og peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Skær vindruer i halve og æblet i tern.
    • Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
    • Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
    • Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
    • Vend dressingen rundt i salaten.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 384 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Waldorfsalat (1)
    Waldorfsalat (2)
    Waldorfsalat (3)
    Waldorfsalat (4)

     

    Skrevet af: Louise DamÆbler, Creme fraiche, Piskefløde, Valnødder, VindruerKategori: Buffet, Efterår, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram

    « Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
    Lidl - 'Kvalitet behøver ikke koste kassen' »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kristian

      december 12, 2021 at 7:24 pm

      Vil foreslå at hælde en smule salat blanding af den type hvor der rød raddicio salat og hjerte salat el evt crisp salat i , løfter det hele og giver en godt sang til os som kun bruger seleri tid at røre i sin bloody Mary.....

      Svar
      • Louise Dam

        december 15, 2021 at 11:13 am

        Hej Kristian
        Tak for tippet :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her