Waldorfsalat passer super godt sammen med vildtkød. Den kan både serveres til råvildt, fasaner, duer eller sammen med en lækker vildand/gråand. Salaten er nem at at lave og er næsten en slags frugtsalat :-) Der skal normalt bladselleri, men det er en af de eneste ting jeg bare ikke kan lide, så jeg udelader det.
Waldorfsalat
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 100 g vindruer
- 1 stort æble
- 50 g (reklamelink)valnødder
- Evt. et par stængler bladselleri
Dressing
- ½ dl piskefløde
- ½ dl creme fraiche 18 %
- ½-1 tsk sukker
- Citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær vindruer i halve og æblet i tern.
- Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
- Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
- Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
- Vend dressingen rundt i salaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 384 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise DamÆbler, Creme fraiche, Piskefløde, ValnødderKategori: Buffet, Efterår, Jul, Juleaften, Salater, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden
Kristian skriver
Vil foreslå at hælde en smule salat blanding af den type hvor der rød raddicio salat og hjerte salat el evt crisp salat i , løfter det hele og giver en godt sang til os som kun bruger seleri tid at røre i sin bloody Mary.....
Louise Dam skriver
Hej Kristian
Tak for tippet :-)