
Opskrift på waldorfsalat
2-3 personer
Forberedelsestid: 20 minutter
Ingredienser
100 g vindruer
1 stort æble
50 g valnødder
Evt. et par stængler bladselleri
Dressing
½ dl piskefløde
½ dl creme fraiche 18 %
½-1 tsk sukker
Citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
1. Skær vindruer i halve og æblet i tern.
2. Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
3. Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
4. Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
5. Vend dressingen rundt i salaten.




Skrevet af: Louise DamÆbler, Creme fraiche, Piskefløde, Valnødder, VindruerKategori: Efterår, Salat, Tilbehør
Skriv et svar