Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Efterår

Waldorfsalat

Udgivet: 7. dec 2017 · Opdateret: 22. jun 2021

 
fdefa b

Waldorfsalat passer super godt sammen med vildtkød. Den kan både serveres til råvildt, fasaner, duer eller sammen med en lækker vildand/gråand. Salaten er nem at at lave og er næsten en slags frugtsalat :-) Der skal normalt bladselleri, men det er en af de eneste ting jeg bare ikke kan lide, så jeg udelader det.

piskeris Grullo

Waldorfsalat

4.41 fra 5 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 20 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Skåle
  • (reklamelink)Elpisker
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g vindruer
  • 1 stort æble
  • 50 g (reklamelink)valnødder
  • Evt. et par stængler bladselleri

Dressing

  • ½ dl piskefløde
  • ½ dl creme fraiche 18 %
  • ½-1 tsk sukker
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær vindruer i halve og æblet i tern.
  • Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
  • Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
  • Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
  • Vend dressingen rundt i salaten.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 384 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Waldorfsalat (1)
Waldorfsalat (2)
Waldorfsalat (3)
Waldorfsalat (4)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Kristian skriver

    december 12, 2021 at 7:24 pm

    Vil foreslå at hælde en smule salat blanding af den type hvor der rød raddicio salat og hjerte salat el evt crisp salat i , løfter det hele og giver en godt sang til os som kun bruger seleri tid at røre i sin bloody Mary.....

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 15, 2021 at 11:13 am

      Hej Kristian
      Tak for tippet :-)

      Svar
4.41 from 5 votes (5 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.