Juleaften
Juleaften er ensbetydende med en masse god mad. Der bliver ofte serveret en saftig and eller en flæskesteg med sprøde svær. Nogle steder spiser man begge dele, og andre steder spiser man kun det ene.
Der vil altid være kartofler til. De brunede kartofler er også at finde på bordet til juleaften. Og så er der selvfølgelig rødkål eller æbler med ribsgelé.
Desserten består som altid af en god omgang risalamande med en dejlig kirsebærsauce hældt ud over. Det er en perfekt julemiddag.
Nogle familier gør det på andre måder, men der går oftest de samme retter igen i de fleste familier.
-
Risalamande cheesecake
-
Risalamande
-
Jordbærsovs til risalamande
-
Hindbærsovs til risalamande
-
Karamelsovs til risalamande
-
Kogte kartofler
-
Appelsinsauce til risalamande
-
Brunede kartofler
-
Julemiddag
-
Flæskesteg i airfryer
-
Andesteg
-
Andesovs
-
Kirsebærsovs
-
Risengrød
-
Vaniljekranse
-
Æbler med gelé
-
Julesirup
-
Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder
-
Waldorfsalat
-
Kålsalat med appelsin
-
Opskrifter til juleaften
-
Salater du kan servere juleaften
-
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
-
Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner
-
Flæskesteg med sprøde svær
-
Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær
-
Rødkålssalat med appelsin og granatæble
-
Karamelknas med chokolade
-
Marcipankugler med lakrids & hvid chokolade
-
Guide: Sådan smutter du mandler
-
Karameller med havsalt