
Disse små lækre hvide marcipankugler er fyld med lækker lakridsmarcipan fra Odense Marcipan. Du kan dog også sagten lave din egen lakridsmarcipan ved at blande marcipan med lakridssirup eller lakridspulver. Så er de overtrukket med hvid chokolade og drysset med lækker rålakrids. Kuglerne er rigtig hurtige at lave, så smager de virkelig godt og så pynter de da bare så fint på konfektbordet til jul.
📖 Opskrift
Marcipankugler med lakrids & hvid chokolade
Ingredienser
- 150 g lakridsmarcipan
- 100 g hvid chokolade
- Rålakridspulver
Sådan gør du
- Rul lakridsmarcipanen til 20 kugler. Smelt den hvide chokolade (og temperer den også meget gerne!) og overtræk marcipankuglerne med chokoladen. Lad chokoladen stivne og overtræk dem endnu engang så du får et lækkert tykt lag chokolade omkring marcipanen. Drys med rålakridspulver og lad chokoladen størkne helt inden de serveres.
- Jeg kan anbefale at smelte chokoladen i et vandbad der passer til din gryde. Jeg er selv rigtig glad for denne type vandbad/chokoladesmelter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamChokolade, Lakridspulver, MarcipanKategori: Jul, Konfekt, Søde sager, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
Skriv et svar