• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Guide

    Guide: Sådan smutter du mandler

    Udgivet: dec 18, 2013 · Opdateret: jan 6, 2021 af Louise Dam

    [kkstarratings]
    Guide: Sådan smutter du mandler
    Der er en del desserter, hvori der skal bruges smuttede mandler. F.eks. den klassiske dessert til juleaften, risalamande.Så hvis du ikke har helt styr på hvordan det nu er man smutter mandlerne, så kan du få hjælp her til at smutte mandler.

    Guide: Sådan smutter du mandler

    150 gram mandler
    Forberedelsestid: 5 minutter

    Ingredienser
    150 g mandler
    Cirka 2 dl kogende vand
    1 skål


    Fremgangsmåde
    1. Fordel mandlerne i en skål.
    2. Kog noget vand.
    3. Hæld det kogende vand over mandlerne og lad dem stå i 1-2 minutter.
    4. Hæld vandet ud af skålen og skyl med koldt vand.
    5. Hæld nu en ny portion kogende vand over mandlerne og lad dem igen stå i 1-2 minutter.
    6. Nu skulle skallen på mandleren være nem at få af. Smut mandlerne imellem to fingre så skallen glider af.


    Guide: Sådan smutter du mandler


    Af Louise Dam

    Skrevet af: Louise DamNødderKategori: Guide, Videoopskrift

    Følg mig på Instagram

    « Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat
    Marcipankugler med lakrids & hvid chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Bente Cuber

      december 08, 2016 at 7:30 pm

      Hej Emilie, tusinde tak for tippet. Jeg søgte lykken på Google, fordi jeg hader at smutte mandler og søgte en bedre måde at gøre det på.
      Hu Hej, aldrig har det været så hurtigt og nemt for mig at smutte 200 gr. af julehjertet tak

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her