[kkstarratings]
Der er en del desserter, hvori der skal bruges smuttede mandler. F.eks. den klassiske dessert til juleaften, risalamande.Så hvis du ikke har helt styr på hvordan det nu er man smutter mandlerne, så kan du få hjælp her til at smutte mandler.
Fremgangsmåde
1. Fordel mandlerne i en skål.
2. Kog noget vand.
3. Hæld det kogende vand over mandlerne og lad dem stå i 1-2 minutter.
4. Hæld vandet ud af skålen og skyl med koldt vand.
5. Hæld nu en ny portion kogende vand over mandlerne og lad dem igen stå i 1-2 minutter.
6. Nu skulle skallen på mandleren være nem at få af. Smut mandlerne imellem to fingre så skallen glider af.
Af Louise Dam
Guide: Sådan smutter du mandler
150 gram mandler
Forberedelsestid: 5 minutter
Ingredienser
150 g mandler
Cirka 2 dl kogende vand
1 skål
1. Fordel mandlerne i en skål.
2. Kog noget vand.
3. Hæld det kogende vand over mandlerne og lad dem stå i 1-2 minutter.
4. Hæld vandet ud af skålen og skyl med koldt vand.
5. Hæld nu en ny portion kogende vand over mandlerne og lad dem igen stå i 1-2 minutter.
6. Nu skulle skallen på mandleren være nem at få af. Smut mandlerne imellem to fingre så skallen glider af.
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Bente Cuber skriver
Hej Emilie, tusinde tak for tippet. Jeg søgte lykken på Google, fordi jeg hader at smutte mandler og søgte en bedre måde at gøre det på.
Hu Hej, aldrig har det været så hurtigt og nemt for mig at smutte 200 gr. af julehjertet tak