Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Alle opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

Guide: Sådan smutter du mandler

Udgivet: 18. dec 2013 · Opdateret: 27. dec 2024

Smutte mandler

Der er en del desserter, hvori der skal bruges smuttede mandler. F.eks. den klassiske dessert til juleaften, risalamande. Så hvis du ikke har helt styr på hvordan det nu er man smutter mandlerne, så kan du få hjælp her til at smutte mandler.

piskeris Grullo

Guide: Sådan smutter du mandler

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 150 g
Holdbarhed: 3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 2 minutter min
Tilb. tid 8 minutter min
Samlet tid 10 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • 1 skål
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g (reklamelink)mandler
  • kogende vand, cirka

Sådan gør du
 

  • Fordel mandlerne i en skål.
  • Hæld det kogende vand over mandlerne så de er dækket og lad dem stå i 1-2 minutter.
  • Hæld vandet ud af skålen og skyl med koldt vand.
  • Hæld nu en ny portion kogende vand over mandlerne og lad dem igen stå i 1-2 minutter.
  • Nu skulle skallen på mandlerne være nem at få af. Smut mandlerne imellem to fingre så skallen glider af.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

De smuttede mandler kan du også bruge når du bager brunkager, du kan komme dem i et glas gløgg eller bruge dem i en risalamande cheesecake.


Guide: Sådan smutter du mandler

Kommentarer

  1. Bente Cuber skriver

    december 08, 2016 at 7:30 pm

    Hej Emilie, tusinde tak for tippet. Jeg søgte lykken på Google, fordi jeg hader at smutte mandler og søgte en bedre måde at gøre det på.
    Hu Hej, aldrig har det været så hurtigt og nemt for mig at smutte 200 gr. af julehjertet tak

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required