Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Jul

Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

Udgivet: 20. dec 2014 · Opdateret: 22. jun 2021

 
efccb b

Det meste af julen får man en del tung mad. Jeg elsker den traditionelle julemad, men det kan nu være dejligt med noget lidt lettere sammen med julemaden. Denne rødkålssalat smager helt fantastisk. Den minder en del om en anden opskrift på rødkålssalat jeg har. Det specielle ved denne salat er de tørrede tranebær, som passer super godt til salaten. Du kan eventuelt servere den til nogle lækrede grillede andebryster.

piskeris Grullo

Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

4.34 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • ¼ rødkål
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 1 god håndfuld tørrede tranebær
  • 1 håndfuld valnødder
  • 1 spsk (reklamelink)honning
  • 2 spsk (reklamelink)balsamico
  • 3 spsk (reklamelink)olivenolie
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Snit rødkålen i så fine strimler du kan og fordel på et fad eller i en skål.
  • Fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i tynde både.
  • Skær skrællen af appelsinen og skær den i tynde både.
  • Bland rødkål, æbler og appelsin sammen i fadet eller skålen.
  • Bland honning, balsamico, olivenolie og lidt salat og peber sammen i en skål.
  • Hæld dressingen over salaten.
  • Knus valnødderne lidt over salaten og drys med de tørrede tranebær.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 268 kcal | Kulhydrater: 33 g | Protein: 2 g | Fedt: 16 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet rødkålOpskrift på hjemmelavet rødkål
Rødkålssalat med æble, appelsin og tranebær (3)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

4.34 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.