• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

    Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

    Udgivet: dec 20, 2014 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    efccb b

    Det meste af julen får man en del tung mad. Jeg elsker den traditionelle julemad, men det kan nu være dejligt med noget lidt lettere sammen med julemaden. Denne rødkålssalat smager helt fantastisk. Den minder en del om en anden opskrift på rødkålssalat jeg har. Det specielle ved denne salat er de tørrede tranebær, som passer super godt til salaten. Du kan eventuelt servere den til nogle lækrede grillede andebryster.

    efccb b

    Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

    4.34 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • ¼ rødkål
    • 2 æbler
    • 2 appelsiner
    • 1 god håndfuld tørrede tranebær
    • 1 håndfuld valnødder
    • 1 spsk honning
    • 2 spsk balsamico
    • 3 spsk olivenolie
    • salt & peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Snit rødkålen i så fine strimler du kan og fordel på et fad eller i en skål.
    • Fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i tynde både.
    • Skær skrællen af appelsinen og skær den i tynde både.
    • Bland rødkål, æbler og appelsin sammen i fadet eller skålen.
    • Bland honning, balsamico, olivenolie og lidt salat og peber sammen i en skål.
    • Hæld dressingen over salaten.
    • Knus valnødderne lidt over salaten og drys med de tørrede tranebær.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 268 kcal | Kulhydrater: 33 g | Protein: 2 g | Fedt: 16 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet rødkålOpskrift på hjemmelavet rødkål
    Rødkålssalat med æble, appelsin og tranebær (3)

     

    Skrevet af: Louise DamAppelsin, Æbler, Honning, Rødkål, Tranebær, ValnødderKategori: Buffet, Jul, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad

    Følg mig på Instagram
    « Julemad til 2 dage med Nemlig.com
    Flæskesteg med sprøde svær »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her