Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

 
efccb b

Det meste af julen får man en del tung mad. Jeg elsker den traditionelle julemad, men det kan nu være dejligt med noget lidt lettere sammen med julemaden. Denne rødkålssalat smager helt fantastisk. Den minder en del om en anden opskrift på rødkålssalat jeg har. Det specielle ved denne salat er de tørrede tranebær, som passer super godt til salaten. Du kan eventuelt servere den til nogle lækrede grillede andebryster.

ikon piskeris Chestnut

Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær

4 personer
Forb. tid 20 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

  • ¼ rødkål
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 1 god håndfuld tørrede tranebær
  • 1 håndfuld valnødder
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk balsamico
  • 3 spsk olivenolie
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Snit rødkålen i så fine strimler du kan og fordel på et fad eller i en skål.
  • Fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i tynde både.
  • Skær skrællen af appelsinen og skær den i tynde både.
  • Bland rødkål, æbler og appelsin sammen i fadet eller skålen.
  • Bland honning, balsamico, olivenolie og lidt salat og peber sammen i en skål.
  • Hæld dressingen over salaten.
  • Knus valnødderne lidt over salaten og drys med de tørrede tranebær.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 268 kcal | Kulhydrater: 33 g | Protein: 2 g | Fedt: 16 g
Bedøm denne opskrift:
4.3 fra 3 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet rødkålOpskrift på hjemmelavet rødkål
Rødkålssalat med æble, appelsin og tranebær (3)

 

Skrevet af: Louise DamAppelsin, Æbler, Honning, Rødkål, Tranebær, ValnødderKategori: Buffet, Jul, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften