• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Tilbehør » Salater » Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    3.4 / 5 ( 52 votes )
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Vi fik lækre grillede andebryster den anden dag, og til and hører der sig jo for det meste rødkål. Men jeg ville gerne lave noget lidt let og lækkert i stedet for. Derfor lavede jeg denne lækre rødkålssalat med appelsin og granatæble. Den var super lækker, og det helt perfekte tilbehør til de meget møre andebryster. Du kan sagtens servere denne lækre rødkålssalat til julemaden. Server den sammen med anden og de brunede kartofler og gør julemaden en smule sundere.


    Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    4 personer
    Forberedelsestid: 45 min

    Ingredienser
    ¼ rødkål
    1 granatæble
    1 æble
    1 stor appelsin eller 2 små
    1 håndfuld valnødder
    1 spsk honning
    2 spsk balsamico
    3 spsk olivenolie
    salt & peber


    Fremgangsmåde

    1. Snit rødkålen fint.
    2. Befri granatæblekernerne fra skallen. Brug evt. min guide.
    3. Skræl appelsinen og skær den i både/fileter
    4. Skær æblet i tern.
    5. Bland det hele godt sammen i en skål.
    6. Bland en dressing af honning, balsamico, olivenolie og salt & peber. Pisk det godt sammen og hæld dressingen over salaten. Bland det godt sammen og server på et fint fad eller lignende.



    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
    Next Post: Basilikumpesto med cashewnødder »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Irene

      september 26, 2020 at 3:45 pm

      Kan man bruge ristede mandler i stedet for valnødder

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 06, 2020 at 11:46 am

        Ja, det tror jeg bestemt godt man kan.

        Svar
    2. Lise

      februar 28, 2020 at 5:19 pm

      Det er en super dejlig rødkålssalat 😀laver den ofte til mange forskellige retter😀

      Svar
      • Louise Dam

        marts 01, 2020 at 10:22 am

        Dejligt at høre 😊

        Svar
    3. Inci Yasar

      december 24, 2019 at 2:46 pm

      Åh jeg havde håbet det stod om msn ska vente med at komme dressingen i til man ska servere det eller om det ok at blande det i før?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 31, 2020 at 11:34 am

        Du kan sagtens blande dressingen i et par timer før det skal serveres.

        Svar
    4. Rikke

      december 28, 2018 at 1:11 pm

      Takker! Det var lige det jeg ledte efter til den pulled park, jeg skal have med til et sammenskudsgilde nytårsaften. You’ve made my day, godt nytår 🥂

      Svar
      • Louise Dam

        december 30, 2018 at 2:14 pm

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    5. Kari

      november 13, 2018 at 10:36 pm

      Super lækker opskrift! Vi brugte ikke æblerne da vi havde en allergiker med til bords - men den blev også virkelig god uden. Vi laver samme koncept til jul 👍

      Svar
      • Louise Dam

        december 02, 2018 at 10:55 am

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her