
Vi spiser rigtig mange salater herhjemme. Om vinteren er det især rødkålssalat og grønkålssalat der hitter. Denne grønkålssalat er virkelig lækker og så tager den ingen tid at lave. Især ikke hvis du køber de poser med grønkål der er klar til at spise. Så skal du kun skære appelsiner og æble ud, røre dressingen og anrette. Det er da virkelig nemt!
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 125 g grønkål hakket og skyllet (kan købes sådan)
- 3 appelsiner
- 1 æble
- 1 håndfuld tørrede tranebær
- 1 håndfuld pecannødder eller valnødder
- 1 spsk honning
- 2 spsk balsamico
- 3 spsk olivenolie
- salt & peber
Sådan gør du
- Fordel den hakkede og skyllede grønkål på et fad.
- Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i tynde både.
- Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde både.
- Rør en dressing sammen af honning, balsamico, olivenolie og salt/peber.
- Bland grønkål, æble og appelsin sammen.
- Fordel dressingen over salaten.
- Drys med tørrede tranebær og pecannødder/valnødder
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 250 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 4 g | Fedt: 16 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise DamAppelsin, ÆblerKategori: Buffet, Efterår, Jul, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad
karina
KAN MAN BRUGE FROSSET GRØNKÅL ELLER KUN FRISK
Louise Dam
Hej Karina
Du skal bruge frisk grønkål til denne salat. Ellers bliver den nok noget slatten :-)