• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

    Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær

    Udgivet: jan 11, 2015 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bbfc b

    Vi spiser rigtig mange salater herhjemme. Om vinteren er det især rødkålssalat og grønkålssalat der hitter. Denne grønkålssalat er virkelig lækker og så tager den ingen tid at lave. Især ikke hvis du køber de poser med grønkål der er klar til at spise. Så skal du kun skære appelsiner og æble ud, røre dressingen og anrette. Det er da virkelig nemt!

    bbfc b

    Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær

    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 125 g grønkål hakket og skyllet (kan købes sådan)
    • 3 appelsiner
    • 1 æble
    • 1 håndfuld tørrede tranebær
    • 1 håndfuld pecannødder eller valnødder
    • 1 spsk honning
    • 2 spsk balsamico
    • 3 spsk olivenolie
    • salt & peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Fordel den hakkede og skyllede grønkål på et fad.
    • Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i tynde både.
    • Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde både.
    • Rør en dressing sammen af honning, balsamico, olivenolie og salt/peber.
    • Bland grønkål, æble og appelsin sammen.
    • Fordel dressingen over salaten.
    • Drys med tørrede tranebær og pecannødder/valnødder

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 250 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 4 g | Fedt: 16 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
    Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær

     

    Skrevet af: Louise DamAppelsin, ÆblerKategori: Buffet, Efterår, Jul, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad

    Følg mig på Instagram
    « Kanelstang
    Karameller med kaffesmag i mikroovn »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. karina

      februar 18, 2015 at 2:35 pm

      KAN MAN BRUGE FROSSET GRØNKÅL ELLER KUN FRISK

      Svar
      • Louise Dam

        februar 18, 2015 at 8:41 pm

        Hej Karina
        Du skal bruge frisk grønkål til denne salat. Ellers bliver den nok noget slatten :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her