• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden » Salater som tilbehør til aftensmad

    Rødbedesalat med grønkål og granatæble

    Udgivet: nov 7, 2019 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Rødbedesalat med grønkål og granatæble

    Rødbede er en virkelig lækker grøntsag! Den er både god når man bager den, koger den og sylter den. Her har jeg lavet en super lækker rødbedesalat med grønkål, granatæble og feta.

    I denne opskrift på rødbedesalat med grønkål har jeg kogt rødbederne og så vendt dem i en dressing, der er sådan lidt sur/sød i smagen. Derudover har jeg brugt grønkål, som du både kan købe hel eller hakket. De syrlige granatæblekerner og den fede fetaost giver bare salaten det sidste. Den smager super godt!

    Når du nu er igang med at koge rødbeder. Så kan du samtidig lige lave en portion rødbedehummus og nogle lækre syltede rødbeder.

    ikon piskeris Chestnut

    Rødbedesalat med grønkål og granatæble

    4 personer
    Holdbarhed: 1-2 dage
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 3 rødbeder de små runde
    • 4 håndfulde grønkål hakket
    • ½ granatæble
    • 25 g feta

    Dressing

    • 2 tsk honning
    • 3 spsk olivenolie eller anden olie
    • 1 spsk hvidvinseddike
    • salt/peber

    Sådan gør du
     

    • Skyl rødbederne.
    • Læg dem i en gryde og dæk dem med vand.
    • Kog rødbederne med skræl til de er møre. Det tager cirka 20 minutter.
    • Imens rødbederne koger kan du blande ingredienserne til dressingen sammen, fjerne granatæblekernerne se min guide her. Og skylle og hakke grønkålen, hvis den ikke er købt sådan.
    • Når rødbederne er møre hældes der koldt vand over og skrællen gnides af med hænderne.
    • Skær rødbederne i skiver og hæld dressingen over dem.
    • Bland nu det hele sammen i en skål, og smuldr feta over salaten.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 193 kcal | Kulhydrater: 19 g | Protein: 4 g | Fedt: 13 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.2 fra 6 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Kogte rødbeder i skiver

    Rødbeder

    Rødbedesalat med grønkål og granatæble

    Rødbedesalat med grønkål og granatæble

    « Varm chokolade med whisky og skumfiduser
    Copenhagen Foods pakkekalender 2019 »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her