• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Salater som tilbehør til aftensmad

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Louisex
Ændret: jun 22, 2021 · Udgivet: nov 7, 2019 af Louise Dam · Skriv kommentar

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbede er en virkelig lækker grøntsag! Den er både god når man bager den, koger den og sylter den. Her har jeg lavet en super lækker rødbedesalat med grønkål, granatæble og feta.

I denne opskrift på rødbedesalat med grønkål har jeg kogt rødbederne og så vendt dem i en dressing, der er sådan lidt sur/sød i smagen. Derudover har jeg brugt grønkål, som du både kan købe hel eller hakket. De syrlige granatæblekerner og den fede fetaost giver bare salaten det sidste. Den smager super godt!

Når du nu er igang med at koge rødbeder. Så kan du samtidig lige lave en portion rødbedehummus og nogle lækre syltede rødbeder.

piskeris Grullo

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

4.17 fra 6 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 1-2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 rødbeder, de små runde
  • 4 håndfulde grønkål, hakket
  • ½ granatæble
  • 25 g feta

Dressing

  • 2 tsk (reklamelink)honning
  • 3 spsk (reklamelink)olivenolie, eller anden olie
  • 1 spsk (reklamelink)hvidvinseddike
  • salt/peber

Sådan gør du
 

  • Skyl rødbederne.
  • Læg dem i en gryde og dæk dem med vand.
  • Kog rødbederne med skræl til de er møre. Det tager cirka 20 minutter.
  • Imens rødbederne koger kan du blande ingredienserne til dressingen sammen, fjerne granatæblekernerne se min guide her. Og skylle og hakke grønkålen, hvis den ikke er købt sådan.
  • Når rødbederne er møre hældes der koldt vand over og skrællen gnides af med hænderne.
  • Skær rødbederne i skiver og hæld dressingen over dem.
  • Bland nu det hele sammen i en skål, og smuldr feta over salaten.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 193 kcal | Kulhydrater: 19 g | Protein: 4 g | Fedt: 13 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kogte rødbeder i skiver

Rødbeder

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Comments

No Comments

4.17 from 6 votes (6 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.