Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner

 
bafef b

Denne super lækre appelsinsalat smager både helt fantastisk og så er den samtidig virkelig smuk at se på. Jeg serverede den juleaften, som et frisk pust til alt den tunge mad. Derfor kan den selvfølgelig også serveres til anden Mortens Aften og ellers vil jeg mene den kan spise alt den tid der er gode, søde og syrlige appelsiner i butikkerne. Salaten er ret nem at lave og kræver kun 4 ingredienser. Så den er nem lige at bikse sammen imens kødet er på panden eller i ovnen.

ikon piskeris Chestnut

Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner

4 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 2 håndfulde rucola
  • 4 appelsiner
  • ¼ granatæble
  • 30 g pinjekerner

Sådan gør du
 

  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne. Lad dem køle af.
  • Skyl rucolasalaten og anret den på et fad.
  • Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Anret dem ovenpå rucolaen.
  • Fjern kernerne fra granatæblet og brug cirka ¼-del af kernerne. Drys dem ovenpå appelsinskiverne.
  • Til sidst drysser du de afkølede pinjekerner på toppen af salaten og så er den klar til servering.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 129 kcal | Kulhydrater: 20 g | Protein: 3 g | Fedt: 6 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner (2)Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner (1)Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner (3)

 

Skrevet af: Louise DamAppelsin, GranatæbleKategori: Buffet, Jul, Julefrokost, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften