
Denne super lækre appelsinsalat smager både helt fantastisk og så er den samtidig virkelig smuk at se på. Jeg serverede den juleaften, som et frisk pust til alt den tunge mad. Derfor kan den selvfølgelig også serveres til anden Mortens Aften og ellers vil jeg mene den kan spise alt den tid der er gode, søde og syrlige appelsiner i butikkerne. Salaten er ret nem at lave og kræver kun 4 ingredienser. Så den er nem lige at bikse sammen imens kødet er på panden eller i ovnen.
📖 Opskrift
Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner
Ingredienser
- 2 håndfulde rucola
- 4 appelsiner
- ¼ granatæble
- 30 g pinjekerner
Sådan gør du
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne. Lad dem køle af.
- Skyl rucolasalaten og anret den på et fad.
- Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Anret dem ovenpå rucolaen.
- Fjern kernerne fra granatæblet og brug cirka ¼-del af kernerne. Drys dem ovenpå appelsinskiverne.
- Til sidst drysser du de afkølede pinjekerner på toppen af salaten og så er den klar til servering.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamAppelsin, GranatæbleKategori: Buffet, Jul, Julefrokost, Mortens Aften, Salater som tilbehør til aftensmad
Roya
Skal prøves :)
Rucolaen kan med fordel erstattes babyspinat.
Louise Dam
Tak for tippet :-)
Mie
Hvor ser det bare lækkert ud Louise.
Flotte farve og så nemt og enkelt at lave. Ofte er de bedste salater de mest enkle :-)
God snart weekend.
Hilsner fra Mie
Louise Dam
Tak Mie, elsker bare salater med masser af lækre farver. Man får så meget mere lyst til at spise dem :-)
Sysleren
Mmm, appelsinsalater er bare godt. Jeg har netop købt et stort net flotte øko appelsiner til marmelade, men nu vil jeg da hellere bruge dem i en salat - og sandsynligvis med granatæblekerner. Det er nemlig så smukt.
Louise Dam
Ja gør det! Det smager bare så godt! :-)