
Selvom det tager lidt tid at snitte kålen, så er salaten ret nem at lave og den kan spises som tilbehør til det meste kød, eller måske alene til en frokost.
Kålsalat med appelsin
2-3 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
Hvidkål
Rødkål
3 gulerødder
3 appelsiner
50 g mandler
½ dl sesamfrø
Dressing
1 spsk olivenolie
1 spsk æblesirup eller honning
1,5 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
1. Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande.
2. Rist også sesamfrøene på en tør pande.
3. Snit hvidkål og rødkål fint.
4. Skræl gulerødderne og riv dem.
5. Skræl appelsinerne og skær dem i tern.
6. Bland hvidkål, rødkål, gulerødder og appelsiner sammen i en skål.
7. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Brug eventuelt et mini piskeris, det er fantastisk til dressinger.
8. Bland dressingen i salaten og vend til sidst mandler og sesamfrø i salaten.



Skrevet af: Louise DamAppelsin, Gulerødder, Honning, Hvidkål, Mandler, Rødkål, SesamfrøKategori: Salat, Sunde retter
Lækkert :-) jeg må lige have købt et par kålhoveder med hjem i morgen, for dem er jeg vist løbet tør for ;-) Kh Maiken