Stegt kyllingebryst med ovnbagte grøntsager og nem tomatsauce
Justér antal2 personer
Ingredienser
Stegt kyllingebryst med ovnbagte grøntsager
- 1 kyllingefilet
- 1 rødløg
- 2 gulerødder
- 2 kartofler
- 1 pastinak
- 2 fed hvidløg
- 1 porre
Nem tomatsauce
- 1 dåse (reklamelink)hakkede tomater
- 1 tsk (reklamelink)balsamico
- 1 tsk sukker
- 1 tsk (reklamelink)tørret oregano
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Nem tomatsauce
- Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i et ovnfast fad. Grøntsagerne vendes i olivenolie og krydres med salt og tørret persille. Kyllingen krydres med krydderier efter egen smag og brunes på panden. Kyllingen ligges oven på grøntsagerne og sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
Stegt kyllingebryst med ovnbagte grøntsager
- Det hele kommes i en gryde og gives et opkog. Lad saucen simre i ca. 15 min, eller længere. Kan evt. blendes, hvis man ikke kan lide tomatstykkerne.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 505 kcal | Kulhydrater: 87 g | Protein: 35 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Lotte skriver
Hvor mange personer beregner du dine opskrifter til?
Louise Dam skriver
Denne opskrift passer vist til cirka 1 person.