Andebryst med pommes fondant og mangodressing
personer
Ingredienser
Pommes Fondant
- Ingredienser
- 7 kartofler
- Lidt olivenolie
- Salt og peber
- Timian
Mangodressing
- ½ mango
- ½ fed hvidløg
- 12,5 ml riseddike
- 12,5 ml rapsolie
- 12,5 ml sød chilisauce
- Salt og peber
Sådan gør du
Pommes Fondant
- Kartoflerne skrælles og skæres i firkantede blokke. Steges gyldne på begge sider på en pande i olivenolie. Lægges derefter i et ovnfast fad, krydres med salt, peber og timian og stilles i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
Mangodressing
- Skrællen skæres af mangoen og stenen fjernes. Resten af mangoen smides i en blender sammen med de andre ingredienser, og det blendes, til alt har samme konsistens.
- Opskriften er fundet hos Piskeriset.
- Dressingen smagte rigtig godt, og resten blev brugt dagen efter som dressing i vores pitabrød til frokost.
- Opskriften er fundet hos Piskeriset.
Andebryst (rosa)
- Jeg brugte samme fremgangsmåde som i et tidligere indlæg, og fulgte altså Gordon Ramsays gode råd igen.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 667 kcal | Kulhydrater: 139 g | Protein: 16 g | Fedt: 7 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskriften er fundet hos Piskeriset.
Mariavj
Hold da op det er en lækker blog du har! Okay nemne opskrifter jeg aldrig selv kunne have fundet på! Tak og fortsæt det gode arbejde :D
Louise Dam
Mange tak for rosen Maria. Er glad for at min blog kan vække glæde. Så er der jo noget ved arbejdet :-)
Louise
Tak, det smagte dejligt. Jeg var især tilfreds med kartoflerne :-)
Newyorkerbyheart
Det ser vel nok lækkert og indbydende ud. Jeg kan godt forestille mig at mango er godt til and :-)
Mange hilsner
Birthe