Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Thanksgiving

Tranebærsauce

Udgivet: 11. jan 2025 · Opdateret: 10. jan 2025

Tranebærsauce ()

Tranebærsauce serveres helt traditionelt i USA til den store Thanksgiving middag sammen med en hel kalkun. Her får du en smagsfuld sovs eller kompot er det jo nærmest. Den er både sødlig, men også med det bitre fra tranebærrene.

piskeris Grullo

Tranebærsauce

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 4-5 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Hviletid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 250 g tranebær
  • 0,75 dl vand
  • 0,75 dl appelsinsaft, 0,75 dl = saften af 1 appelsin
  • 25 g sukker
  • 1 spsk (reklamelink)honning
  • 1 spsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienserne i en gryde og rør rundt. Lad det koge op og skru så ned så det blot simrer.
  • Lad det simre i cirka 10 minutter.
  • Tag det af varmen og lad sovsen køle helt ned.
  • Kom tranebærsaucen i en egnet beholder og kom i køleskabet i mindst 2 timer.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 97 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 1 g | Fedt: 0.2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tips til opskriften

Du kan enten købe friske tranebær, ellers kan du også finde dem på frost nogle steder. Du kan ikke bruge tørrede tranebær til denne opskrift på tranebærsovs.

Vil du twiste opskriften lidt kan du komme en lille smule kanel og/eller muskatnød.

Tranebær

Tranebær er ikke noget vi bruger så ofte i Danmark, og når vi gør er det for det meste som tørrede tranebær og ikke friske tranebær, som i denne opskrift på tranebærsauce. Tranebær er noget bitre i smagen, og derfor spises de sjældent friske som en snack. Tranebær har, ligesom blåbær, et højt indhold af antioxidanter, kostfibre og C-vitamin.

Tranebærsovs

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required