• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Tilbehør » Saucer & dressinger » Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

    Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

    Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

    Denne senneps-flødesauce er virkelig lækker! Den har en fantastisk smag, og så er den lækker og cremet. Med lidt rosmarin i saucen er den oplagt som tilbehør til lam. Her har jeg serveret den til en lækker lammekrone med knuste kartofler og grillede squash. Det blev et virkelig lækkert måltid! Det vil være oplagt at servere for gæster - og hvis man synes at lammekronen bliver for dyr, så kan man jo udskifte den til f.eks. lammeculotte eller lammekølle.

    Hvis man ikke er så meget til lam, (hvilket jeg må indrømme jeg slet ikke forstår!) så kan saucen også sagtens bruges til andre stykker kød.

    Jeg synes ofte jeg får lavet den samme rødvinssauce eller svampesauce, når der skal sauce på bordet. Men denne her senneps-flødesauce bliver virkelig min nye go-to sauce når jeg skal imponere gæster. Den er vildt lækker!

    Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin
    Gem på Pinterest Udskriv

    Opskrift på senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

    3.24 fra 21 stemmer
    Forfatter: Louise Dam
    Super lækker sauce, der er perfekt til lam.

    Antal: 2 personer
    Ret: Sauce
    Køkken: Dansk
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 25 min
    undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 lille løg
    • 1 dl hvidvin
    • 2-2,5 dl piskefløde
    • 2 spsk dijonsennep
    • 2 tsk rosmarin tørret. Men brug gerne frisk.
    • salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Hak løget fint og svits det i lidt olie i en lille gryde.
    • Tilsæt hvidvinen og lad det småsimre indtil det er reduceret til cirka halvdelen. Det tager cirka 5 minutter.
    • Skru ned på medium varme og tilsæt piskefløden.
    • Lad det simre imens du ofte rører i saucen. Saucen skal begynde at tykne. Det tager cirka 10-12 minutter.
    • Tilsæt sennep og rosmarin og lad saucen simre i 2 minutter.
    • Smag saucen til med salt og peber.

    Noter

    Perfekt til lam.
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin
    Lammekrone
    Følg mig på Instagram
    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Baileys Treatmas Bar i Tivoli
    Next Post: Julesirup »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her