Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Lammekølle med masser af hvidløg

Udgivet: 3. jan 2015 · Opdateret: 15. maj 2021

 
decaef b

Lammekød er super lækkert og vi får det desværre alt for sjælendt herhjemme. Men til påske bugner forretningerne med lammekød og især lammekøller er nemme at få fat i. Det er da også mest til påske at vi får lavet lam, og det smager jo bare så godt!

Jeg er af den overbevisning at hvidløg og lam passer helt perfekt sammen, så hvis du ikke er til hvidløg så er det nok ikke lige denne opskrift du skal kaste dig ud i :-)Jeg laver en lækker marinade, som hovedsageligt består af hvidløg. Denne kommer på lammet og så skal lammekøllen bare i ovnen i cirka 1 ½ time. Det er ret nemt at lave og det er den perfekte gæstemad til påskefrokosten. Du kan f.eks. servere et lækkert foccaciabrød til. Det passer rigtig godt sammen.

piskeris Grullo

Lammekølle med masser af hvidløg

4 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 lammekølle
  • 8 fed hvidløg, finthakket
  • Revet citronskal fra ½ citron, øko
  • 5 tsk (reklamelink)tørret rosmarin
  • 5 tsk (reklamelink)olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Lav en marinade af finthakket hvidløg, revet citronskal, rosmarin og olivenolie.
  • Læg lammekøllen i et ovnfast fad og rids den.
  • Fordel marinaden på lammekøllen og sørg for at den kommer godt ned i de ridser du har lavet i kødet.
  • Stil fadet i ovnen ved 190 grader i cirka 1 ½ time eller til den har en kernetemperatur på 62 grader, som du måler med et stegetermometer.
  • Tag fadet ud og lad lammet hvile i cirka 10 minutter inden du skærer det ud.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 474 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 63 g | Fedt: 23 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløgOpskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløgOpskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløgOpskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløgOpskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløgOpskrift på hjemmelavet Lammekølle med masser af hvidløg

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

4 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.