
Foccacia
1 stort foccacia brød
Forberedelsestid: 30 min
Samlet tid: 1,5 time
Ingredienser
3 dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g durummel
250 g hvedemel
1 spsk olivenolie
Fyld
4 spsk olivenolie
2 tsk havsalt
2 tsk rosmarin
2 fed hvidløg
Opløs gæren i vandet og tilsæt resten af ingredienserne til dejen. Ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i cirka 30 minutter. Hak hvidløgsfedene fint og bland dem sammen med olivenolie, rosmarin og havsalt. Kom den hævede dej i en oliesmurt bradepande/form. Bred dejen ud med melede hænder. Lav små huller i dejen med fingrene og fordel krydderolien over dejen. Lad dejen efterhæve cirka 30 minutter. Bag midt i ovnen i 15 minutter ved 225 grader.












Skrevet af: Louise DamKategori: Brød, Tilbehør
Hej
Der ser lækkert ud det brød. Det kunne jeg godt tænke mig at bage. Hvor stor er den bradepande som du har brugt, og vil man kunne bage det i forvejen og så lige varme det når det skal bruges?
på forhånd tak.
Pia :)