• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Suppehorn

    Udgivet: nov 24, 2012 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    aacf b

    Det er snart ved at være rigtig koldt udenfor, og derfor kan det være dejligt med noget varm suppe. Hvis man har overskud til det er det altså super lækkert med lidt friskbagt brød til suppen. Her er det nogle lækre og luftige horn der gør sig rigtig godt til en suppe, og så er de jo super fine at se på!

    ikon piskeris Chestnut

    Suppehorn

    12 stk.
    Forb. tid 1 t 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 50 g smør
    • 1,5 dl mælk
    • 25 g gær
    • ½ tsk salt
    • 1 tsk sukker
    • 1 æg + et ekstra til pensling
    • 350 g hvedemel

    Sådan gør du
     

    • Smelt smørret i en gryde og hæld mælken i. Det skal være lunkent/fingervarmt.
    • Hæld smør/mælkeblandingen i en skål og rør gæren ud i blandingen.
    • Rør salt og sukker i, og derefter et æg.
    • Tilsæt melet i skålen lidt ad gangen indtil dejen slipper skålen og er til at arbejde med. (det er ikke sikkert alt melet skal bruges)
    • Ælt dejen godt og stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i cirka 40 minutter.
    • Ælt dejen en smule og del så dejen i to dele og tril hver del til en kugle.
    • Rul den ene kugle ud til en stor cirkel, og del den i 6 lige store stykker.
    • Rul fra den bredeste ende mod spidsen og bøj enderne lidt indad.
    • Læg hornene med spidserne nedad på en bageplade med bagepapir.
    • Gentag med den anden del af dejen.
    • Pensl hornene med et sammenpisket æg og lad hornene hæve tildækket i cirka 20 minutter.
    • Bag hornene midt i ovnen i cirka 12-15 minutter ved 200 grader.
    • Sæt dem til afkøling på en rist.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 152 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 4 g | Fedt: 4 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe
    Opskrift på hjemmebagte Suppehorn eller suppebrød, brød til suppe

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Brød, Forret til nytår, Hovedret til nytår, Nytår, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Hjemmelavede romkugler
    Lækker thairet med svinekød »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Charlotte

      marts 09, 2022 at 12:14 pm

      Er de bløde eller sprøde eller hvordan er konsistensen?
      Leder nemlig efter nogle meget bløde og lækre suppebrød, og det kunne dine godt ligne, men synes ikke det står beskrevet nogen steder.

      Svar
      • Louise Dam

        april 06, 2022 at 10:08 am

        Hej Charlotte
        De her suppehorn er helt bløde og ikke sprøde.
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Louise E

      oktober 14, 2014 at 11:36 am

      Hej =) vil bare sige tak for en fantastisk side, og de her suppehorn er blevet vores faste brød til supper :) de er simpelthen bare så fantastiske . - min 7 årige søn beskriver dem som "de hyggeliste namsebrød" og det er vidst nok en meget positiv ting :D

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 14, 2014 at 4:28 pm

        Tak for rosen, jeg er glad for at I er glade for opskriften. Namsebrød må da helt sikkert være en positiv ting.

        Svar
    3. Christina Clausen

      november 25, 2012 at 1:41 am

      Hej Louise. Dejligt at se, at du har fået afprøvet en af mine opskrifter. Vi elsker de horn herhjemme. De er bare skønne. Jeg laver som regel en god portion og fryser dem ned, så de lige er til at tage op og lune, når vi snupper en omgang suppe. Skal vist snart i gang igen, for fryseren er ved at være tom igen, og det er jo suppetid :)

      Venlig hilsen
      Christina

      Svar
      • Louise Dam

        november 26, 2012 at 12:25 pm

        Hej Christina
        Jamen tak for en rigtig dejlig opskrift! De var super lækre, og jeg frøs også resten af dem ned, og har så bare taget et par stykker op når vi skulle bruge dem, og de er bare som nybagt hver gang :-)

        Svar
        • Christina Clausen

          november 27, 2012 at 11:49 pm

          Selv tak. Det er altid dejligt at opdage, at nogen bruger det, man lægger ud :) Ja de er rigtig gode, selv efter en tur i fryseren.

          Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her