• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden » Saucer & dressinger

    Hjemmelavet ketchup

    Udgivet: aug 31, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dab b

    Det er simpelt at lave sin egen hjemmelavede ketchup, som rent faktisk smager af tomat :-) Jeg tror Danmark er splittet lidt når det kommer til hvilken ketchup man helst vil have. Nogle vil have Heinz andre Beauvais og nogle går måske lidt mindre op i deres ketchup valg. Fælles er dog at en hjemmelavet ketchup på ingen måde smager som dem man køber - bare så du ikke bliver skuffet. Den hjemmelavede variant smager nemlig af tomat og andre gode råvarer. Denne opskrift giver en rimelig stor portion på 2 store flasker. Man kan med fordel lave mindre ad gangen, hvis man ikke spiser så meget ketchup.

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet ketchup

    2 flasker
    Forb. tid 1 t 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 kg tomater
    • 2 æbler
    • 4 rødløg
    • 1-2 dl hvidvinseddike
    • 3 spsk brun farin
    • 4 fed hvidløg
    • 1-2 tsk salt
    • 2 håndfulde basilikumblade

    Sådan gør du
     

    • Skær tomater og æbler i tern.
    • Hak løgene og pres hvidløget.
    • Bland alle ingredienserne sammen i en stor gryde.
    • Lad det småsimre under låg i cirka 1 time.
    • Blend ketchuppen med en stavblender, eller hæld den op i en almindelig blender.
    • Kog eventuelt ketchuppen lidt længere tid, hvis den ikke er tyk nok. Du kan eventuelt også si den.
    • Hæld ketchuppen på ren skoldede glas og opbevar det i køleskabet.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 flaske | Kalorier: 444 kcal | Kulhydrater: 103 g | Protein: 12 g | Fedt: 3 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    opskrift på Hjemmelavet ketchup
    opskrift på Hjemmelavet ketchup
    opskrift på Hjemmelavet ketchup
    opskrift på Hjemmelavet ketchup
    opskrift på Hjemmelavet ketchup

     

    Skrevet af: Louise DamÆbler, TomatKategori: Saucer & dressinger

    Følg mig på Instagram
    « Guide: Sådan rengør du din blender på under 1 minut
    Guide: Sådan skærer du en avokado i tern »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Jeanette lund

      august 26, 2016 at 7:04 am

      Dejlige opskrifter du har på siden. Hvor lang er holdbarheden på ketchup. Den smager fantastisk.

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 12:17 pm

        Hvis der ikke er kommet noget i for at det kan holde - f.eks. atamon eller lignende så vil jeg tro det kan holde i omkring 2 uger, hvis flasken har været helt ren.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her